Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
2
 • Jonathan Buatu 55'
 • Bas Dost 13'
 • Noa Lang 35'

Club Brugge puft tot het einde maar wint wel van STVV, Dost opent al snel rekening

Jupiler Pro LeagueClub Brugge toonde twee verschillende gezichten, maar profiteerde wel optimaal van de misstappen van de dichtste achtervolgers. Aan de rust bleek er geen vuiltje aan de lucht na goals van de debuterende Dost en Lang, maar in de tweede helft dreef STVV blauw-zwart tot het uiterste. De Kanaries kwamen echter niet verder dan de aansluitingstreffer. 1-2. 

 1. Bekvechten over VAR-penalty. Brys: “De regel is er nu eenmaal” - Dury: “Ik zal goed naar je luisteren als je zo eens verliest”
  Play
  Jupiler Pro League
  28

  Bekvechten over VAR-penalty. Brys: “De regel is er nu eenmaal” - Dury: “Ik zal goed naar je luisteren als je zo eens verliest”

  OH Leuven haalde een 2-0 achterstand op en klimt voorbij Anderlecht naar de vierde plaats, Zulte Waregem ziet zijn zegereeks afgebroken. Maar daar ging het na de wedstrijd in het Regenboogstadion totaal niet over. De voor Leuven beslissende strafschop was hét gespreksonderwerp. En dan vooral de beslissing van ref Vergoote om op aangeven van de VAR de elfmeter te laten hernemen nadat Louis Bostyn de eerste poging van David Hubert had gered.
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"