BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Antwerp ANT
1
EINDE
3
Club Brugge CLU
 • 19' Goal Michael Frey
 • Hans Vanaken Goal 49'
 • Jack Hendry Goal 64'
 • Sargis Adamyan Goal 66'

Club Brugge pakt derde landstitel op rij na ommekeer in tweede helft tegen Antwerp

Jupiler Pro LeagueClub Brugge mag de champagnekurken laten knallen. De achttiende landstitel in Clubs geschiedenis is officieel binnen, na 1-3 winst op de Bosuil. Een gretig Antwerp deed het blauw-zwart niet cadeau, maar finaal bleek de ploeg van trainer Alfred Schreuder dodelijk efficiënt.

67 reacties

 • Bram Raes

  3 maanden geleden
  Nog een geluk voor Brugge dat de play-off bestaat , anders was de kampioen al lang bekend:)
 • nico baelde

  3 maanden geleden
  Club kampioen maar eerlijkheid gebiedt mij te vermelden dat ook Union de titel zou verdiend hebben. Hopelijks nu goede geslaagde transferts en worden zij die vertrekken goed vervangen. Als clubsupporter willen we dominant aanvallend voetbal!
 • Juan Van Ranst

  3 maanden geleden
  Ik vraag het mij al 3 maanden af, waarom mag een Jack Hendry niet meer meedoen? Doelgericht,goede inspeelpas,verdedigend sterk en leidersfiguur. Het argument v.d 2 rode kaarten is een stok om te slagen. Die 2e gele kaart voor onbewuste hands was een grap.
 • Annemie Bollen

  3 maanden geleden
  Proficiat aan Mignolet. Die heeft in zijn eentje Brugge aan de titel geholpen. Topkeeper, altijd geweest. Zonder Simon, en dat is zijn verdienste, had Brugge nooit maar ook nooit kampioen geweest. Als ploeg verdiende alleen Union de titel en geen enkele andere.
 • Wim Van den Bossche

  3 maanden geleden
  Club Brugge supporter maar eerlijk Union verdiende de titel. Brugge heeft vaak te weinig laten zien.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Zo willen Pro League en minister Verlinden supportersgeweld aanpakken: levenslang stadionverbod voor hooligans die recidiveren, meer controles en tickets op naam
  Jupiler Pro League
  21

  Zo willen Pro League en minister Verlinden supporters­ge­weld aanpakken: levenslang stadionver­bod voor hooligans die recidive­ren, meer controles en tickets op naam

  Supporters die het veld bestormen, elkaar te lijf gaan of zelfs vuurpijlen gooien. Het hooliganisme laaide de voorbije maanden weer op. Om de stadions weer veilig voor iedereen te maken, hebben de Pro League, minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en de voetbalbond een actieplan uitgewerkt. Wie hervalt, gaat er onherroepelijk uit.