BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
3
EINDE
2
RFC Seraing SER
 • 17' 30' Goal Bas Dost
 • 44' Goal Cisse Sandra
 • Ablie Jallow Goal 42'
 • Dario Del Fabro Goal 45'+1'

Club Brugge maakt het in spektakelmatch onnodig spannend tegen Seraing

Jupiler Pro LeagueBizar avondje op Jan Breydel, waar Club Brugge enkel over de drie punten tevreden kan zijn. Ondanks drie goals flirtte de landskampioen de ganse match met puntenverlies.

35 reacties

 • Geert Herremans

  1 maand geleden
  Waarom zit de strafschop van Seraing niet in jullie verslag??? Elke neutrale kijker heeft het er nochtans over....
 • Geert Herremans

  1 maand geleden
  'Mansoni licht geraakt werd door Ricca' ??? Ernstig man en de zogezegde fout op Vormer dan? Wordt die meer geraakt? Hij is al het vallen voor de speler bij hem is... maar ja zo werd FCB al meedere keren kampioen natuurlijk. En al diegene die zeggen dat het aan de rust al 4-0 moest zijn : wie heeft die kansen gemist? die van Brugge toch! Daarenboven in Genk kon het in beide matchen aan de rust ook al 4-0 zijn, ... voor Genk dan. En in FCB- City kon het 0-15 of nog meer zijn....
 • nico baelde

  1 maand geleden
  @pieter geens : je kunt zeggen wat je wil, voor het gemak ben ik real Madrid dan en daar kun jij als city fan dan weeral niet aan. Moet ik dan man city prutsers noemen zoals jij dit doet? By the way : stop met leven in het verleden, de gouden tijden waar Rsca de ref iedere keer in de zak had is voorbij, nu kunnen ze nog enkel geholpen worden als het echt nijpt zoals verleden week met Verschaeren.
 • John Van Hollebeke

  1 maand geleden
  Jaloezie is een heel pijnlijke ziekte .... aan al die Brugge haters ... er bestaat daar geen medicatie voor , verder blijven lijden is de enige boodschap !!!
 • Danielle De neef

  1 maand geleden
  Als er ene van Brugge nog maar dreigt om te vallen, wijzen ze al naar de stip. Maar aan de overkant is dat heel andere koek. En het Referee Department zal wel weer vinden dat het terecht was.......
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.