BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
3
EINDE
2
RFC Seraing SER
 • 17' 30' Goal Bas Dost
 • 44' Goal Cisse Sandra
 • Ablie Jallow Goal 42'
 • Dario Del Fabro Goal 45'+1'

Club Brugge maakt het in spektakelmatch onnodig spannend tegen Seraing

Jupiler Pro LeagueBizar avondje op Jan Breydel, waar Club Brugge enkel over de drie punten tevreden kan zijn. Ondanks drie goals flirtte de landskampioen de ganse match met puntenverlies.

35 reacties

 • Geert Herremans

  5 maanden geleden
  Waarom zit de strafschop van Seraing niet in jullie verslag??? Elke neutrale kijker heeft het er nochtans over....
 • Geert Herremans

  5 maanden geleden
  'Mansoni licht geraakt werd door Ricca' ??? Ernstig man en de zogezegde fout op Vormer dan? Wordt die meer geraakt? Hij is al het vallen voor de speler bij hem is... maar ja zo werd FCB al meedere keren kampioen natuurlijk. En al diegene die zeggen dat het aan de rust al 4-0 moest zijn : wie heeft die kansen gemist? die van Brugge toch! Daarenboven in Genk kon het in beide matchen aan de rust ook al 4-0 zijn, ... voor Genk dan. En in FCB- City kon het 0-15 of nog meer zijn....
 • nico baelde

  5 maanden geleden
  @pieter geens : je kunt zeggen wat je wil, voor het gemak ben ik real Madrid dan en daar kun jij als city fan dan weeral niet aan. Moet ik dan man city prutsers noemen zoals jij dit doet? By the way : stop met leven in het verleden, de gouden tijden waar Rsca de ref iedere keer in de zak had is voorbij, nu kunnen ze nog enkel geholpen worden als het echt nijpt zoals verleden week met Verschaeren.
 • John Van Hollebeke

  5 maanden geleden
  Jaloezie is een heel pijnlijke ziekte .... aan al die Brugge haters ... er bestaat daar geen medicatie voor , verder blijven lijden is de enige boodschap !!!
 • Danielle De neef

  5 maanden geleden
  Als er ene van Brugge nog maar dreigt om te vallen, wijzen ze al naar de stip. Maar aan de overkant is dat heel andere koek. En het Referee Department zal wel weer vinden dat het terecht was.......
 1. Union krijgt forfaitzege na gestaakte match tegen Beerschot: “Er is met de ketting van een kettingzaag gegooid”
  Play
  Belgisch voetbal
  91

  Union krijgt forfaitze­ge na gestaakte match tegen Beerschot: “Er is met de ketting van een ketting­zaag ge­gooid”

  Union mag zich drie punten rijker rekenen. De Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal deed gisteren uitspraak na de gestaakte match van zondag. Zoals verwacht legt het Beerschot een forfaitnederlaag op. Hiermee wordt de vordering van het Bondsparket gevolgd. Union start zo met drie punten voorsprong op Club aan de play-offs. De zitting bracht ook heel wat opvallende details aan het licht, zo zou er met de ketting van een kettingzaag zijn gegooid richting politie en Unionfans, maar ook met muntstukken, bakstenen, flessen en aanstekers.
 2. Kompany viert met vader Pierre en krijgt “iets drinkbaars” voor verjaardag, Vanhaezebrouck: “Proficiat, Anderlecht”
  Play
  Jupiler Pro League
  15

  Kompany viert met vader Pierre en krijgt “iets drinkbaars” voor verjaardag, Vanhaeze­brou­ck: “Proficiat, Anderlecht”

  Groot was de opluchting bij Anderlecht. Van een leien dakje ging het niet in het Guldensporenstadion (2-3), wel parkeerde paars-wit zich in de top vier. Ten koste van AA Gent. Vanhaezebrouck, na de 5-0 tegen OHL: “Volkomen terecht. Zij waren constanter dan ons. Proficiat, Anderlecht.” Kompany, die snel na de match zijn vader Pierre in de tribunes opzocht en gefêteerd werd in de kleedkamer voor zijn 36ste verjaardag, loofde de mentale weerbaarheid van zijn elftal. “Ik ben toch meer tevreden dan opgelucht.”