Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KV Kortrijk KVK
1
EINDE
0
Club Brugge CLU
 • 31' Goal Abdelkahar Kadri

Club blijft ziek: mak blauw-zwart lijdt zevende nederlaag van het seizoen in Kortrijk en tuimelt zo mogelijk opnieuw uit de top vier

Terug naar af voor Club Brugge, dat zaterdagmiddag wéér niet kon bevestigen na een overwinning. Blauw-zwart ging met de billen bloot in Kortrijk, dat dankzij een prachtige goal van Kadri een gouden zaak doet onderin.

90 reacties

 • Guido Cerrens

  1 week geleden
  Die Buchanan is een 100m loper geen voetballer want dat kan hij niet. Vanaken is het niet waard om in de ploeg te staan en zeker niet als kapitein. Die aangekochte jongeren hebben nog alles te leren. En wie koopt er nu Boyata en yaremchouk ongelooflijk. Dus Mannaert en staf mogen ook vertrekken zij zijn zeker de schuldigen van de slechtste ploeg in de jpl
 • Louis Meeus

  2 weken geleden
  Die Vanaken, dat is niet om aan te zien.
 • Jean Pierre Huybrechts

  2 weken geleden
  Brugge hoort niet thuis in de top vier .en hopelijk Union kampioen ,Anderlecht wat beter volgend jaar , voor de rest tis maar een spelleke he ,een geldspel .
 • Teirlynck Luc

  2 weken geleden
  Buffalo’s verdienen al veel langer plek 4 , te veel punten afgepakt door ref en var
 • Polle Vandendesser

  2 weken geleden
  Vroeger had Club geen keeper, nu hebben ze er wel een, maar hebben ze geen ploeg meer !
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.