Volledig scherm
© BELGA

Clement verwijst naar de regels nadat KVM ondanks 7 besmettingen match niet uitgesteld ziet, Mechelaars vinden dat jammer

Jupiler Pro LeagueKV Mechelen is nog niet verlost van corona, maar moet zaterdag toch aan de bak bij Club Brugge ondanks zeven besmettingen. Dat vindt KVM jammer, voor Club is dit het beste scenario, oordeelt Philippe Clement. Al kampt de coach met een gebrek aan nachtrust, zo vertelde hij op zijn persbabbel de dag voor de match.

13 reacties

 • Jos Zahirovic

  3 maanden geleden
  @Jan Claes, Club heeft geen enkele functie "op de bond". Informeer je eerst vooraleer je fake news verspreidt.
 • Herman Valaert

  3 maanden geleden
  Clement heeft schrik om te verliezen , vandaar dat hij per direct wil spelen tegen Mechelen die met meer dan de helft  vervangers  moeten aantreden ..Foei Clement ...wat als jullie 5 à 7 spelers moeten missen ? Hoe kan je zo ingesteld zijn Clement . Zo ken ik je niet. Nogmaals Foei.
 • valee frans

  3 maanden geleden
  hier zij personen in belgie die boven de corona staan dat moeten wij aanvaarden
 • Roland Debaets

  3 maanden geleden
  Altijd hetzelfde met Club, komt het goed uit voor hen is er niets aan de hand, maar     o wee als het in hun nadeel is... Dan is het land te klein...Remember de strafschop die Leuven kreeg, Clement mocht zijn woede koelen op de scheids zonder ook maar een reactie van deze. Maar de duik van Vallende ziekte Vanaken was er dan een zuivere volgens hem..Blijkbaar waard het Calimero effect van Preud'homme nog altijd rond in Brugge...
 • Frank Meeus

  3 maanden geleden
  Te gek om los te lopen. Men sluit alles en de plekken waar er verhoudingsgewijs de meeste besmettingen zijn mogen blijven verder doen. Net of men niet beseft dat ook zij de besmettingen verder doorgeven aan hun familie en zo de besmetting in stand houden. Een winkel, school, café met even veel besmettingen sluit men gegarandeerd, en met een hoop commentaar. Terwijl als je ze ziet kroelen na een goaltje het wel lijkt dat er niets aan de hand is.
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"