Vercauteren en Clement.
Volledig scherm
Vercauteren en Clement. © VTM

Clement verwacht meer en ziet dat excuses binnen twee weken op zijn - Vercauteren: “Hier win je niet zomaar”

Jupiler Pro LeaguePhilippe Clement zag een fysiek sterk Antwerp, maar verwacht meer van zijn spelers. “Er zijn een aantal excuses, maar binnen twee weken zijn die op. Dan verwacht ik iedereen weer top.” Frank Vercauteren zag zijn plannetje werken. “We geloofden dat we hen pijn konden doen.” 

16 reacties

 • sven vandevyvere

  2 maanden geleden
  @alice: je hebt 100% gelijk .
 • Sjonny Martero

  2 maanden geleden
  Club wilt altijd mooi voetbal spelen. Tegen een ploeg dat een blok vormt lukt dat niet. Een plan B hebben ze niet.
 • Christiane Van Croonenborch

  2 maanden geleden
  Vercauteren heeft gelijk hier kom je niet zomaar winnen . daarom deed beerschot dat er ook 0- 1 Brugge geeft kritiek maar elke ploeg mag toch spelen volgens zijn mogelijkheden of wil men bij bluve goan dat de tegenstrever opzij gaat staan als zij aanvallen . Sportief blijven he ik ben geen Antwerpsupporter maar brugge had gewoon geen oplossingen gisteren en kansen niet elke kans is een doelpunt denk ik dan . En nogmaals voor balbezit koop je niets
 • Alice Vervoort

  2 maanden geleden
  @ sven vandevyvere : Als je Vercauteren nog als trainer had, dan had je misschien gestaan waar wij nu staan. Nu zal je het po2 moeten doen.
 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Ze moeten nog maar met meer spelers van FCB doelpunten willen maken, er worden geen 1-2 meer gespeeld, men drukt de tegenstrevers voor doel, Bost één bal geraakt, Noa Lang geen enkele maal in het strafschop gebied geweest. Waar was Vormer - Van Aken, word triestig bij FCB. Rits staat te slapen bij de uittrap, Sobol kan geen pas geven tot aan het strafschoppunt, altijd ver weg of kilometers er naast. Mata was een slak. De doelpunten tellen en dat levert drie punten op. De wet van de slimsten.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei