Volledig scherm
© BELGA

Clement over vertrek Diatta: “Scouts zijn hard op zoek naar vervanger”

Jupiler Pro LeagueNummer 1 tegen nummer 2 zondag in Jan Breydel, al was het vertrek van Krépin Diatta deze week gespreksonderwerp nummer 1. “Als coach moet je spelers leren loslaten”, relativeert Philippe Clement zijn vertrek.

9 reacties

 • silvanus pokrivac

  1 maand geleden
  Zolang Club zijn eigen jong spelers geen kans geeft en royaal buitenlands spelers koopt is deze Club een zooitje van jewekst want Europees blijven ze niet bij te kunnen benen. Srry Clement, geef de jeugd van Brugge een eerlijke kans zoals Genk het vaker doet.Dan ben je pas een goede coach. Nu is het gemakkelijk zolang je buitenlanders aankoop. Je verkoopt 1 voor 20 miljoen maar je moet er 2 kopen voor 22 miljoen en dan weet je nog niet waar je zal staan. Geef eigen Brugge jongeren ook een kans.
 • Allex Kovalev

  1 maand geleden
  Proficiat brugge ieder jaar je betere spelers wegdoen...en europees het kneusje blijven.
 • rik cappelle

  1 maand geleden
  John er is ook nog zoiets als een speler die weg wil en die het drievoudige kan verdienen. Dat gegeven alleen al verantwoord een transfer. En nu is het aan het management om een waardige vervanger aan hun supporters voor te schotelen hé.
 • PASCALE MISTLER

  1 maand geleden
  john de roo als de speler zelf weg wil zal je hem niet stoppen
 • Eric Couwels

  1 maand geleden
  André Christiaens, wedden van wel. Ik krijg hier de indruk dat Zé dan toch iets waard zou zijn. Eén adres, D'Onofrio, eerst is eerst !
 1. Persoonlijke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”
  Play
  Anderlecht
  9

  Persoonlij­ke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”

  Het was verschrikkelijk koud, gisteravond tijdens het bekerduel tussen Union en Anderlecht. Het kwik daalde stevig onder nul - ongeveer tot -6 - en de gure wind maakte het helemaal pijnlijk. Maar één man had er schijnbaar geen last van: Rodyse Munienge, een boezem- en jeugdvriend van Vincent Kompany en nu zijn persoonlijke assistent. “Misschien moet Van Ranst er eens een onderzoek naar doen.”
 1. Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"
  Play
  Wielrennen

  Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"

 2. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp