Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Clement: “Dit is een beloning voor ons harde werk van de voorbije maanden”

Jupiler Pro LeaguePhilippe Clement mag drie punten bijschrijven op de rekening van Club Brugge na de late zege in Charleroi. De coach van blauw-zwart loofde na de match vooral de mentaliteit en vechtlust van zijn ploeg.

20 reacties

 • Bertin Vermeulen

  1 maand geleden
  Dit is puur geluk voor FCB en pech voor Charleroi. Alleen Charleroi had recht op de 3 punten. Zou FCB dan niet hard genoeg gewerkt hebben de voorbije maanden mocht het 1-0 in plaats van 0-1 geworden zijn?
 • Nick Roebben

  1 maand geleden
  We hebben deze week het verschil gezien tussen een ploeg (Charleroi) die gemotiveerd en strijdlustig speelde, en ééntje (Psg) dat vol onderschatting en zonder drive in een voor hun aftands stadion moest komen opdraven. Dan wordt ook meteen duidelijk dat FCB géén wereldploeg is zoals sommigen beweren, en al zéker niet te groot voor België...
 • Michael Dubois

  1 maand geleden
  En ja ik blijft erbij de takle van menier was volkomen niet nodig en onbegrijpelijk dat je een collega belg zo aantrapt. Ik was vol ongeloof toen en van mijn part menier NOOIT meer in de nationale ploeg.
 • FREDDY THEUNIS

  1 maand geleden
  Ja de beloning voor het verlies in Gent zeker !!!! Onnozelaar !
 • Ferdinand Drees

  1 maand geleden
  Dirk Reylandt, je hebt deels gelijk, gisteren zijn ze gestart met 5 Belgen, de zesde was een invallen. Maar geef toe meestal starten ze met slechts drie Belgen. Ik herinner mij een wedstrijd, jaren geleden dat Standard op Antwerpen een forfaitscore kreeg aangesmeerd omdat ze een van hun drie niet Belgen vervingen door een Duitser (ik denk Kostedde). Ik ben lang Brugge supporter geweest maar de interesse is diep gezakt.