Cruciale fase: Engels haalt in minuut 81 de doorgebroken Van Der Brempt onderuit met logisch rood tot gevolg.
Volledig scherm
Cruciale fase: Engels haalt in minuut 81 de doorgebroken Van Der Brempt onderuit met logisch rood tot gevolg. © Photo News

Clement: “Beslissing van Engels om fout te maken was de juiste” - Priske: “Vermoeidheid speelde rol na rust”

Jupiler Pro LeagueGeen winnaar in de altijd fel beladen clash tussen kampioen Club Brugge en Antwerp, dat zich graag profileert als een van dé uitdagers voor Club in de titelstrijd. In die draw kon omzeggens iedereen het vinden, al hadden beide coaches net als doelpuntenmaker Vanaken en Mignolet, die met een topsave Antwerp ultiem van de winst hield, daar zo hun redenen voor.

14 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Engels past inderdaad goed bij antwerp ... Clement vond het goed wat hij deed ...🙄...? Tuurlijk als je niet kunt voetballen zijn alle middelen goed ... Heeft veel geleerd in Engeland ... Een voorbeeld speler zeker niet voor de jeugd ...
 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  Idd Jos. Die reactie van Andy Staelens staat zeker in de top 5 van meest idiote reactie welke ik ooit gelezen heb!
 • de Zeverghem Albert

  1 jaar geleden
  @ Andy Staelens, leer eerst fatsoenlijk schrijven ipv. onzin te verkopen.
 • Andy Staelens

  1 jaar geleden
  Waarschijnlijk was de beslissing van die jong gast toen hij die mancherster fan van 63 met enkele "collega crapullekes" neersloeg ook de juist beslissing. Het was tenslotte een vijand, nietwaar Clement?
 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  @Thierry. Als je mee wil spreken over voetbal moet het wel juist zijn hé! Engels heeft niet bij West Ham gespeeld maar bij Aston Villa!
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.