BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Charleroi CHA
1
EINDE
0
KV Oostende KVO
 • 80' Goal Loïc Bessile

Charleroi verslaat Oostende in winterse match die niet gespeeld had mogen worden met laat kopbaldoelpunt van Bessilé

Jupiler Pro LeagueCharleroi en KV Oostende hebben elkaar vrijdagavond moeten bekampen op een schier onbespeelbare grasmat. De sneeuw bleef liggen in het Zwarte Land en van écht voetbal was geen sprake. Deze wedstrijden had nooit in deze omstandigheden gespeeld mogen worden.

2 reacties

 • Paulus de Mos

  8 maanden geleden
  Het is een buitensport en buiten is het weer nu eenmaal niet altijd even mooi , dit zijn bovendien de wedstrijden die je als publiek zijnde bijblijven Als je met mooi weer wil spelen zou je ofwel een zomercompetitie moeten houden of gaan zaalvoetballen
 • Gino Verlinden

  10 maanden geleden
  Maar goed dat ze allemaal veldverwarming hebben in 1a,werkt goed zo te zien
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 1. Union reageert op Verhaeghe: “Blij met onze tweede plaats in Premier League”, zegt Mazzu - Bormans: “Tweede kleinste budget”
  Jupiler Pro League
  34

  Union reageert op Verhaeghe: “Blij met onze tweede plaats in Premier League”, zegt Mazzu - Bormans: “Tweede kleinste budget”

  Met een kwinkslag reageerde Felice Mazzu op de stoute uitspraak van Bart Verhaeghe. De Club-voorzitter had tijdens de Brugse titelviering gezegd dat zij niet tegen Union kampen, maar wel tegen Brighton, “een club veel rijker dan wij”. Mazzu: “Dan ben ik blij met onze tweede plaats in de Premier League.” Ook Philippe Bormans, de CEO van Union, reageerde: “Wij zijn een sportief project, geen financieel project.”