Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Cercle Brugge beëindigt samenwerking met coach Fabien Mercadal

Jupiler Pro LeagueFabien Mercadal is niet langer de trainer van Cercle Brugge. Dat maakte de Vereniging zopas bekend. De 47-jarige Fransman betaalt het gelag voor de rampzalige seizoensstart van Cercle, met 3 op 30 de rode lantaarn in de Jupiler Pro League. Mercadal was pas in juni aangesteld als T1 van de Bruggelingen.

11 reacties

 • URBAIN VAN RYCKEGHEM

  2 jaar geleden
  Monaco --- Groen-zwart al tien speeldagen met een stevige kater opgescheept. De wuft Freddy,heeft100% gelijk,wat kan je doen met een bende huurlingen,die niet kunnen voetballen.Duidelijkheid de doelman is geen doelman maar een joker. waar is het middenveld.Groen-zwart staat perfect op schema in 1ste klasse waar is Monaco nu ???????
 • kelly Bernaert

  2 jaar geleden
  ze staan perfect op schema: de laatste plaats! horen niet thuis in 1ste klasse want die hebben geen klasse enkel een groot profitariaat!
 • Freddy De Wulf

  2 jaar geleden
  Alsof het zijn fout is. Van een bende huurlingen kun je toch niet beter verwachten.
 • Korneel De Man

  2 jaar geleden
  En dit zou de ploeg van't stad moeten zijn. Zelfs in 1B geen top 5 waardig
 • Geens Rik

  2 jaar geleden
  Ipv te investeren en nodeloos geld uit geven aan hun legertje advocaten hadden ze beter sportief wat beter ingekocht. Deze ploeg gaat verder afwaarts, dus dat ze hun advocaten nog maar wat in de buurt houden want wie weet ????
 1. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend

 2. De indrukwekkende krachtsexplosie van Bernal en het goeie eindschot van Evenepoel: bekijk hier de sleutelmomenten van de 9e rit
  Play
  Giro

  De indrukwek­ken­de krachtsex­plo­sie van Bernal en het goeie eindschot van Evenepoel: bekijk hier de sleutelmo­men­ten van de 9e rit

  16 mei