Volledig scherm
© BELGA
1
EINDE
2
 • Kevin Hoggas 53'
 • Smail Prevljak 69' 76'

Cercle blijft voor zevende keer op rij puntloos achter: gouden wissel Prevljak maakt flater van Eupen-doelman Defourny goed

Jupiler Pro LeagueCercle geraakt maar niet uit de miserie. Nu door Eupen geklopt. De zevende nederlaag op rij. De Vereniging kwam wel 1-0 voor maar met twee treffers van invaller Prevljak vertrokken de Panda’s met de drie punten richting Ostbelgien.

6 reacties

 • marcel verstrepen

  2 maanden geleden
  Inderdaad, er wordt volop geknuffeld zowel op het terrein als ernaast. Benieuwd wat de pro-leage hiervan vindt en welke sancties er volgen. Maar dat zullen ze wel niet meededelen zeker? Transparantie ?
 • rigo vandijck

  2 maanden geleden
  Misschien toch eens de eerste knuffel boetes geven aan die mannen van cercle. Of gaat de bond nog maar eens hun ogen sluiten.
 • jef van den berghe

  2 maanden geleden
  Ik dacht dat ze niet meer mochten knuffelen,niet veel van te merken bij Cercle-Eupen
 • Georges Vande Velde

  2 maanden geleden
  Misschien deze week een halve bus spelers (die Monaco voorziet) aanvoeren en de zoveelste trainer vervangen! In 1B is het ook leuk daar horen ze thuis !
 • jenny charels

  2 maanden geleden
  Gezien Moeskroen nooit zal zakken, ze worden uiteindelijk toch altijd op 1 of andere manier in 1A gehouden, is cercletje dus eigenlijk de laatste en grootste degradatie kandidaat. Dit samenraapsel van huurlingen en nitwits hoort ook niet thuis in 1A, zelfs niet in 1B. Deze zuiver kunstmatige ploeg Monaco Z hoort thuis bij de amateurs.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"