BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Burgemeester Beveren legt bom onder laatste speeldag 1A, bekerfinale en OHL-Beerschot uitgesteld en ook geen amateur- en jeugdvoetbal

Jupiler Pro LeagueDe burgemeester van Beveren, Marc van de Vijver, heeft een bom gelegd onder de slotspeeldag in de Jupiler Pro League door het duel Waasland-Beveren-AA Gent te verbieden. De wedstrijden, die officieel nog altijd achter gesloten deuren doorgaan, zouden zo niet gespeeld mogen worden. Ook de promotiefinale tussen OHL en Beerschot werd verboden door Leuvens burgemeester Ridouani. De bekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp, die op 22 maart geprogrammeerd stond in Brussel, wordt op een andere, nog te bepalen datum afgewerkt. 

42 reacties

 • Herman Valaert

  2 jaar geleden
  OHL-Beerschot uitgesteld / Waarom mag Waasland -Gent dan niet worden uitgesteld?
 • Patrick Roegiers

  2 jaar geleden
  Ik ben supporter AA Gent maar ik vind het een goede beslissing van de Burgemeester Beveren alle clubs zouden zelf moeten beslissen om niet te spelen
 • Dirk Verloy

  2 jaar geleden
  Nu krijg je wat de burgemeester van Antwerpen gisteren aanhaalde. Geen beslissing op national niveau en nu willekeur bij de burgemeesters. De ene verbied ook een wedstrijd zonder publiek en 20 km verder kan een wedstrijd zonder publiek wel nog doorgaan. Typisch Belgisch zeker!
 • Matthias Breugelmans

  2 jaar geleden
  Er moeten nog maar een aantal matchen gespeeld worden na de slotspeeldag: Finale 1B, Bekerfinale en de 5de tegen de 7de ('winnaar' play off 2) voor het laatste Europees ticket. Niet moeilijk toch? Ze hebben 2 weken corona zijn gang laten gaan dus nu een match meer of minder zal het ook niet meer maken, het is toch al verspreid.
 • Roos Desreveaux

  2 jaar geleden
  Ik hou geweldig van voetbal maar ik zit er niet meer in wat er dit seizoen nog zal gebeuren op voetbalvlak. niks denk ik, want ik het zou wel kunnen dat er de eerste 3 maanden zeker geen voetbal meer zal te zien zijn. De gezondheid van elke mens gaat nu voor. tis nu zo en nu is het gedaan om nog over voetbal te zagen dat ze dit of dat moeten doen.Aanvaarden dus.