Bölöni streng voor Mirallas: “Als je daar niet mee overweg kunt, kan je beter een andere job zoeken”

6 reacties

 • eric debanne

  2 jaar geleden
  Gent moest gewonnen hebben ! Antwerp gestolen punt helaas ...
 • Eric Couwels

  2 jaar geleden
  Mirallas en Benson moeten professioneel reageren. Harder trainen en hun plaats verdienen in het elftal dat start. De bankzitters zijn even belangrijk, omdat ze de overwinning mee over de streep moeten trekken of het tij doen keren. Het seizoen is nog lang. We gaan ze sowieso nodig hebben. Stop dus met het Bölöni extra sportief moeilijker te maken en doe wat je trainer vraagt. Benson is zeker nog geen vedet. Dat hij die streken maar uitlaat. Mirallas moet bij Antwerp nog alles bewijzen.
 • Sven Stolk

  2 jaar geleden
  Indien het 1-0 was gebleven hadden de commentaren op dit voorval denkelijk iets anders geweest. De invaller scoort 1-1 dus is die wissel succesvol. Gent was 95% de betere Antwerp had genoeg aan 5% om alles te delen. Statistieken bepalen geen resultaat.
 • Louis Meeus

  2 jaar geleden
  Mirallas? Jaag die man weg op de Bosuil.
 • mike salden

  2 jaar geleden
  En met Dhr Visser was het weer huilen met de pet op! Zijn Gentse vrienden hadden gerust een kaartje meer mogen krijgen (of 2-3)... Ngadeu ?! Owusu ?! Continu (onbestraft) in de nek van Mbokani.
 1. Alle beelden van de slotspeeldag met omstreden goal Lamkel Zé, de 1-2 van Genk op Club en Gentse zege
  Play
  Jupiler Pro League

  Alle beelden van de slotspeel­dag met omstreden goal Lamkel Zé, de 1-2 van Genk op Club en Gentse zege

  Het seizoen 2020-2021 zit erop. Club Brugge vierde de titel met een georganiseerd event dat uitdraaide op een immense openluchtfuif, maar op het veld werd er verloren van Racing Genk - dé ploeg van deze Champions’ play-offs die vijf van zijn zes matchen won. Anderlecht deed een slechte zaak met verlies op Antwerp en ziet de derde plaats nog naar de ‘Great Old' gaan. De Europe play-offs draaiden uit op een beslissend duel tussen KV Mechelen en AA Gent, waarin de Buffalo’s aan het langste eind trokken. Zij versieren net als Anderlecht een ticket voor de voorrondes van de Conference League.