BELGA
Volledig scherm
© BELGA
1
EINDE
2
 • Siebe Blondelle 83'
 • Jonathan Bolingi 13' 31'

Bolingi schenkt Eupen met twee goals zege op het veld van Kortrijk

Jupiler Pro LeagueKV Kortrijk kent na het thuisverlies tegen Eupen zijn positie in de ranglijst: ergens tussen plaats 10 en 12. Voor hoger mist het standvastigheid. Ook vanavond weer wanneer het er zelfs niet in slaagde om na de pauze de twee knappe countergoals van Bolingi weg te vegen. 

0 reacties

 1. Alle beelden van de slotspeeldag met omstreden goal Lamkel Zé, de 1-2 van Genk op Club en Gentse zege
  Play
  Jupiler Pro League

  Alle beelden van de slotspeel­dag met omstreden goal Lamkel Zé, de 1-2 van Genk op Club en Gentse zege

  Het seizoen 2020-2021 zit erop. Club Brugge vierde de titel met een georganiseerd event dat uitdraaide op een immense openluchtfuif, maar op het veld werd er verloren van Racing Genk - dé ploeg van deze Champions’ play-offs die vijf van zijn zes matchen won. Anderlecht deed een slechte zaak met verlies op Antwerp en ziet de derde plaats nog naar de ‘Great Old' gaan. De Europe play-offs draaiden uit op een beslissend duel tussen KV Mechelen en AA Gent, waarin de Buffalo’s aan het langste eind trokken. Zij versieren net als Anderlecht een ticket voor de voorrondes van de Conference League.
 2. Wie Europe Play-offs wint, speelt voorrondes Conference League: het UEFA-gedrocht dat alleen aantrekkelijk is door centen
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  10

  Wie Europe Play-offs wint, speelt voorrondes Conference League: het UE­FA-ge­drocht dat alleen aantrekke­lijk is door centen

  Terwijl de top vier met de aandacht gaat lopen, staat in de Europe Play-offs het laatste Europese ticket op het spel. De winnaar gaat naar de tweede voorronde van de Conference League, het nieuwe UEFA-gedrocht dat alleen aantrekkelijk is door de centen. KV Mechelen zou tegen de B-ploeg van Liverpool kunnen spelen. Voor Gent of Standard wacht Torpedo Zhodino.