Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

BNP Paribas Fortis verdwijnt mogelijk van de Anderlecht-shirts: Couckes Commerciële Revolutie

Jupiler Pro LeagueDe kans is reëel dat Anderlecht na 37 jaar een nieuwe hoofdsponsor krijgt. De nieuwe bestuursploeg wil de inkomsten opkrikken, waardoor BNP Paribas Fortis - de vroegere Generale Bank - mogelijk van de shirts verdwijnt. De Commerciële Revolutie onder Coucke is begonnen.

3 reacties

 • Marc Ledure

  3 jaar geleden
  Ewwin Van Roy !! En wij het jaar er voor EN verleden jaar tweede en weer kampioen. tweemaal in drie jaar. De REF waar Anderlecht altijd mee werkte ( onder tafel) zijn met pensioen en de bewijzen zijn er , Sorry er is er nog 1 Mr Verbist ?? maar het heeft hem niet gelukt.
 • Erwin Van Roy

  3 jaar geleden
  werry Galle niet te rap he vorig jaar was rsca kampioen en dit jaar brugge. ze zijn bijgebeend dank zij een gratis stadion die de balasting betaler heeft gezet. maar rsca is niet dood. wacht maar met coucke
 • Werry Galle

  3 jaar geleden
  Club Brugge heeft Anderlecht ingehaald??? Voorbijgestoken ja. En ter plaatste achtergelaten!
 1. REACTIES. Clement: “Je ziet steeds meer de automatismen” - Van den Brom: “Deze nederlaag was onnodig”
  Play
  Jupiler Pro League
  9

  REACTIES. Clement: “Je ziet steeds meer de automatis­men” - Van den Brom: “Deze nederlaag was onnodig”

  Club-coach Philippe Clement was vooral tevreden over de mentaliteit en de kwaliteit die zijn ploeg aan de dag legde. “ Als je die twee combineert, heb je veel kans om te winnen. We begonnen fantastisch, met hoge pressing, dominantie en kansen en dan kom je ook op een goeie manier op voorsprong. Dan vind ik dat we tien, vijftien minuten te veel op safe spelen, te weinig vooruit denken en dan krijg je uit het niks twee goals binnen. Wat dan superbelangrijk is, is de reactie achteraf en daar ben ik nog het meest van alles blij om. Niemand liet het hoofd hangen, geen gedoe onderling, gewoon direct beginnen strijden om de zaak recht te zetten. ‘t Is belangrijk dat je dat kan brengen in topmatchen.”
 1. Bekvechten over VAR-penalty. Brys: “De regel is er nu eenmaal” - Dury: “Ik zal goed naar je luisteren als je zo eens verliest”
  Play
  Jupiler Pro League
  28

  Bekvechten over VAR-penalty. Brys: “De regel is er nu eenmaal” - Dury: “Ik zal goed naar je luisteren als je zo eens verliest”

  OH Leuven haalde een 2-0 achterstand op en klimt voorbij Anderlecht naar de vierde plaats, Zulte Waregem ziet zijn zegereeks afgebroken. Maar daar ging het na de wedstrijd in het Regenboogstadion totaal niet over. De voor Leuven beslissende strafschop was hét gespreksonderwerp. En dan vooral de beslissing van ref Vergoote om op aangeven van de VAR de elfmeter te laten hernemen nadat Louis Bostyn de eerste poging van David Hubert had gered.
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"