Een terugkeer van Mbark Boussoufa naar Anderlecht, belooft geen wandeling in het (Astrid)park te worden.
Volledig scherm
Een terugkeer van Mbark Boussoufa naar Anderlecht, belooft geen wandeling in het (Astrid)park te worden. © Photo News

Besnik Hasi hoopt toch nog een beetje op Boussoufa...

Besnik Hasi hoopt nog altijd een beetje op Mbark Boussoufa. Landskampioen Anderlecht polste al eens, maar voorlopig zit er geen schot in de zaak. Op wie de coach van paars-wit straks eventjes niet moet rekenen, is doelman Silvio Proto. De 31-jarige doelman moet een operatie aan de teen ondergaan.

 1. Besnik Hasi hoopt vurig op terugkeer Mbark Boussoufa

  Besnik Hasi hoopt vurig op terugkeer Mbark Boussoufa

  Anderlecht sloot dinsdag zijn Champions League-campagne af met een knap gelijkspel tegen het Duitse Borussia Dortmund. Desalniettemin herhaalde Besnik Hasi nog eens zijn pleidooi voor versterking tijdens de winterstop. Niet zomaar versterking, in elke linie moet er wat bij. In het aanvallend compartiment hoopt de 42-jarige coach op de terugkeer van niemand minder dan Mbark Boussoufa. Achteraan staan de Mexicaan Reyes en de Kameroener Kana-Biyik dan weer op de shortlist.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus

 2. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal