Tomas Sisk / Photo News
Volledig scherm
© Tomas Sisk / Photo News

Belgische doelman werd werkongeschikt verklaard, maar staat er weer: "Ik was verloren voor profvoetbal"

Jupiler Pro LeagueDe voetbalcarrière van Olivier Werner hing aan een zijden draadje. In augustus van 2016 belandde de doelman na een botsing in het sukkelstraatje. Onze landgenoot kampte met een open beenbreuk "waarbij het bot mijn huid had doorboord", maar na acht operaties en een lange revalidatie staat het sluitstuk er weer. 

1 reactie

 • Jeremy Denil

  3 jaar geleden
  Goeie eerste klasse keeper en sterk op zijn lijn.Is niet genoeg gewardeerd volgens mij ten opzichte van buitenlandse keepers die minder klasse hebben.
 1. Hoe staat uw club er financieel voor? Bekijk het hier!
  Jupiler Pro League

  Hoe staat uw club er financieel voor? Bekijk het hier!

  928.299 euro per gewonnen punt. Dat bedrag betaalde Anderlecht tussen 2015 en 2020 gemiddeld aan lonen in de reguliere competitie, zo blijkt uit onderzoek van Het Laatste Nieuws. Geen enkele club komt zelfs maar in de buurt. De financiële analyse van alle 1A-clubs, van “een potentiële molensteen” en “bijna onder curatele van de licentiecommissie” tot “goed huisvaderschap”: zo staan onze clubs ervoor. Klik hieronder voor de financiële analyse van uw club!
 1. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"