Volledig scherm
© rv

Bekvechten over VAR-penalty. Brys: “De regel is er nu eenmaal” - Dury: “Ik zal goed naar je luisteren als je zo eens verliest”

Jupiler Pro LeagueOH Leuven haalde een 2-0 achterstand op en klimt voorbij Anderlecht naar de vierde plaats, Zulte Waregem ziet zijn zegereeks afgebroken. Maar daar ging het na de wedstrijd in het Regenboogstadion totaal niet over. De voor Leuven beslissende strafschop was hét gespreksonderwerp. En dan vooral de beslissing van ref Vergoote om op aangeven van de VAR de elfmeter te laten hernemen nadat Louis Bostyn de eerste poging van David Hubert had gered.

28 reacties

 • Guido Volkaerts

  1 maand geleden
  Als we deze regel hanteren dan worden er elk weekend penalty"s goedgekeurd die eigenlijk afgekeurd hadden moeten worden. En ja Dury heeft gelijk, bij de tweede strafschop waren er al spelers van OHL te vroeg in de zestien. Wekelijks terugkerend is de willekeur in de beslissingen van de scheids en de VAR: De ene keer mag het wel en de andere keer wordt het dan wel bestraft. Die VAR had een vooruitgang moet zijn maar die is eigenlijk een soort wurggreep voor het voetbal...
 • walter loosvelt

  1 maand geleden
  Mr Steve Verwimp, je slaat de nagel op de kop !!! Het viel me ook direct op van Bolat !!!
 • Marnix Van Coppernolle

  1 maand geleden
  Wat als de eerste binnen gaat ??
 • Steve Verwimp

  1 maand geleden
  Ook bij Beerschot-AA Gent was Bolat al bijna een halve meter van zijn lijn voor de bal vertrok.Daar werd de regel niet tot op de letter gevolgd.Wel bij een aangeschoten bal van op amper twee meter tegen 120 km/u.Ook wordt er steeds gezondigd tegen de regel dat de penalty nemer deze in één vloeiende beweging moet nemen.Dikwijls wordt er ingehouden of zelfs gestopt voor men trapt.
 • Germain De Block

  1 maand geleden
  Dury is een tweede kompagny geworden.hoog tijd voor een andere sport te gaan spelen.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus