BEKIJK. Brugse spelers vieren titel met fans, die nadien verder feesten in de bars rond Jan Breydel

Jupiler Pro LeagueEn of er gisteren gefeest werd. De Club Brugge-spelers arriveerden na het behalen van de titel op de Bosuil rond 18.30 uur aan Jan Breydel, waar enkele duizenden fans hen stonden op te wachten. Vanaken en co. begaven zich naar het podium/balkon, waar het feest onder opzwepende beats losbarstte, en Noa Lang zich ontpopte tot dé sfeermaker. “Kijk naar dat volk, fantastisch gewoon!”, reageerde Charles De Ketelaere. 

22 reacties

 • Ricky Bogman

  3 maanden geleden
  @paul Gheysens: eindelijk een titelfeest in Antwerpen: deze initiatie werd u gratis aangeboden door FCB, specialist in titelvieringen sinds 1920.
 • jean-paul cannaert

  3 maanden geleden
  Prijzen aan de meet. Schitterende prestatie dit seizoen van Union. Het systeem van Play Offs is gekend dus daar niet over zeuren. Resultaatvoetbal heeft het gehaald van het frivole Union. Beide clubs proficiat.
 • luc caels

  3 maanden geleden
  Union, is de echte winnaar.
 • Ria Van Lissum

  3 maanden geleden
  Onverdiend kampioen zekers de match tegen antwerp gisteren onverdiend. Arbiter Visser niet waardig levenslang geschorst moeten worden. Union verdient kampioen titel
 • Ivan Smissen

  3 maanden geleden
  Hoe moedig van Vanaken dat hij er openlijk voor uitkomt om voortaan als Ans Vanaken door het leven te willen gaan. Ik voorspel hem een grote toekomst bij de vrouwenploeg van Club.