PHOTO_NEWS
Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Beerschot zakt nog wat dieper weg na 0-2 tegen KV Mechelen

De malaise van Beerschot gaat onverminderd voort. 0-2 verlies tegen KV Mechelen en rood voor sterkhouder Alpaslan Özturk, een van de weinige lichtpunten bij de Ratten, zoniet het enige. In combinatie met puntengewin van elke ploeg rond Beerschot op AA Gent na, wordt de nood stilaan hoog op het Kiel. Op een moeilijk bespeelbaar veld -ref Bourdouxhe dacht zelfs even aan afgelasten- trok een technisch en fysiek sterker KV Mechelen aan het langste eind. Met een goal en een assist, al was die door de modder niet echt loepzuiver, en een gave match kroonde Destorme zich tot man van de match. Iddi gleed de 0-2 en de doodsteek voor Beerschot binnen.

 1. Persoonlijke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”
  Play
  Anderlecht
  9

  Persoonlij­ke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”

  Het was verschrikkelijk koud, gisteravond tijdens het bekerduel tussen Union en Anderlecht. Het kwik daalde stevig onder nul - ongeveer tot -6 - en de gure wind maakte het helemaal pijnlijk. Maar één man had er schijnbaar geen last van: Rodyse Munienge, een boezem- en jeugdvriend van Vincent Kompany en nu zijn persoonlijke assistent. “Misschien moet Van Ranst er eens een onderzoek naar doen.”
 2. Onnavolgbare flater en weergaloos afstandsschot: alle samenvattingen van de acht wedstrijden uit JPL-speeldag 28
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Onnavolgba­re flater en weergaloos afstands­schot: alle samenvat­tin­gen van de acht wedstrij­den uit JPL-speel­dag 28

  De 28ste speeldag in de Jupiler Pro League zorgde voor heel wat verrassingen. Anderlecht en Racing Genk gingen de boot in tegen respectievelijk KV Kortrijk en Beerschot, terwijl ook Antwerp niet kon winnen van STVV. Van de onnavolgbare blunder van Wellenreuther tot de weergaloze goal van Van den Bergh. De hoogtepunten uit de voorlopig acht wedstrijden van dit weekend - vanavond is het nog Club-OHL.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans