Eleven Sports
Volledig scherm
© Eleven Sports

Bart Verhaeghe met sneer richting Union: “Wij vechten niet tegen Union, maar tegen het veel rijkere Brighton”

Club BruggeEen pluim voor de 170 medewerkers die Club Brugge rijk is, een sneer richting Union, een pleidooi voor het voetbalmodel van blauw-zwart als ‘Belgische voetbalschool’: Bart Verhaeghe was na zijn derde titel op rij en vijfde in zeven jaar een gelukkig man.

44 reacties

 • peter destoop

  2 maanden geleden
  laag heel laag. Klein in de overwinning. Je hebt de landstitel tijdens corona ook cadeau gekregen en die verdiende je niet. Dus stop met janken. Het zijn geen 3 landstitels op rij maar 2.
 • johnny palmaers

  2 maanden geleden
  Welke Club, mijnheer Verhaeghe, Brighton of FCB heeft tijdens de wintermercato zware financiële inspanningen geleverd. Was het Union of Brugge? Leg de uitgavencijfers van Union en Brugge maar eens naast elkaar. Trouwens, met een beetje afwerkersgeluk was er gisterenavond op een heel andere plek dan in Brugge een kampioenenfeestje gaande. Evenwel zonder Visser!
 • Ludo Frank

  2 maanden geleden
  Union, vijf punten meer dan club, deling , drie punten te kort op einde rit, rest twee over, Dus ,union kampioen, daarom mr verhaege ,dank u bond , een beetje bescheidenheid siert.
 • Patrick Dubois

  2 maanden geleden
  Aanvallend voetbal?? Heb de wedstrijden tegen Union gezien, dat was pas voetbal, Brugge kwam er gewoonweg niet aan te pas, Mignolet telkens de man van de wedstrijd, zegt genoeg denk ik.
 • ronald reymen

  2 maanden geleden
  Dank zij die Limburger uit Sint-truiden zijn ze kampioen was klasse in play off
 1. Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”
  Belgisch voetbal
  15

  Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”

  Beerschot is bezig de relschoppers op Union te identificeren om de schade op te verhalen en ze een levenslang stadionverbod op te leggen. Ook partners en investeerders van de club willen zich niet identificeren met dat wangedrag. “Ons bestuur zal er alles aan moeten doen om hen te overtuigen dat we hier krachtig tegen zullen optreden”, zegt voorzitter Francis Vrancken.
 2. Union krijgt forfaitzege na gestaakte match tegen Beerschot: “Er is met de ketting van een kettingzaag gegooid”
  Play
  Belgisch voetbal
  91

  Union krijgt forfaitze­ge na gestaakte match tegen Beerschot: “Er is met de ketting van een ketting­zaag ge­gooid”

  Union mag zich drie punten rijker rekenen. De Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal deed gisteren uitspraak na de gestaakte match van zondag. Zoals verwacht legt het Beerschot een forfaitnederlaag op. Hiermee wordt de vordering van het Bondsparket gevolgd. Union start zo met drie punten voorsprong op Club aan de play-offs. De zitting bracht ook heel wat opvallende details aan het licht, zo zou er met de ketting van een kettingzaag zijn gegooid richting politie en Unionfans, maar ook met muntstukken, bakstenen, flessen en aanstekers.