Gabulov in het shirt van Arsenal Tula.
Volledig scherm
Gabulov in het shirt van Arsenal Tula. © BELGAIMAGE

Autoritair en een prima lijnkeeper, maar soms ook zeep aan de handen: maak kennis met de nieuwe sluitpost van Club Brugge

8 reacties

 • marc polfliet

  5 jaar geleden
  Flaters zijn een deel van het spel. Niemand ontkomt er aan.
 • gert lans

  5 jaar geleden
  Voor Brugge is het rap goed , ze kopen altijd 2de hands spelers die niemand wil ! Vossen is hier het perfecte voorbeeld van ! De Rus past perfect in het lijste vliegenvangers voor de laatste jaren ! Het zou de eerste keer niet zijn dat ze het kampioenschap verliezen omwille van hun keeper , maar in clubke vergeten ze snel !
 • David Lievens

  5 jaar geleden
  Eum, als je bij elke eersteklasser gaat kijken stonden er de voorbije jaar waarschijnlijk tussen de 15 en 20 doelmannen op de loonlijst in de laatste 10 jaar. Ze zetten er de derde keepers bij. Dat zijn vaak jonge gasten, die liever spelen en vertrekken. Nogal een onnozele opmerking dus.
 • eric debanne

  5 jaar geleden
  Waarom moet butelle opeens weer weg ? Hij speelde toch terug goed !!! Hoe zielig en belachelijk van Brugge ! Dit bestuur ken niets van voetbal
 • Georges Vande Velde

  5 jaar geleden
  Een ervaren doelman met een carriëre bij Russische topploegen kan geen slechte doelman zijn. Neuer,Courtois krijgen ook doelpunten binnen en er zitten ook soms blunders bij. Heeft wel présence en geeft ook leiding aan zijn verdedigers. Club zal geen derde keer in de val trappen. Horvatt en Teukens houden ,Hubert verkopen!