Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
3
EINDE
0
KV Oostende KVO
 • 48' Goal Viktor Fischer
 • 62' Goal Michael Frey
 • 80' Goal Benson Manuel

Antwerp knokt zich na rust voorbij zwak Oostende, 'Great old' nadert net als Club tot op 4 punten van leider Union

Jupiler Pro LeagueEen zwakke eerste helft, een wervelende tweede. Antwerp nam al bij al simpel de maat van KV Oostende - er is toch iets grondig mis aan de kust. De Great Old blijft tweede en maakt zich op voor de stadsderby van volgende week. Hop naar Het Kiel. Mét vertrouwen.

8 reacties

 • Jean Pierre Tibermont

  2 maanden geleden
  Verdiende overwinning van Antw voor de rest een echte JPL match dus weinig te beleven !
 • Danny SPIJKERS Danny Spijkers

  2 maanden geleden
  Hopelijk is Naigolan niet te lang buiten strijd. Was heel goed bezig . Antwerp is de enigste ploeg die Brugge van de titel kan houden . Ik hoop het in ieder geval.
 • eric brack

  2 maanden geleden
  Ze zullen toch nog beter moeten spelen willen ze kampioen worden. Het geïnvesteerde heeft volgens mij niet het gewenste resultaat !
 • op de beeck eddie

  2 maanden geleden
  Radja wilt volgende week niet tegen beerschot spelen.
 • Danny Callaert

  2 maanden geleden
  Is er nog iemand wakker
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Van wereldgoals op de Bosuil tot doelpuntenkermis in Mechelen: bekijk hier alle hoogtepunten van speeldag 19
  Play
  Jupiler Pro league

  Van wereld­goals op de Bosuil tot doelpunten­ker­mis in Mechelen: bekijk hier alle hoogtepun­ten van speeldag 19

  Spektakelrijke 19de speeldag in de Jupiler Pro League. Club Brugge won met 1-4 op het veld van OH Leuven, terwijl AA Gent met 4-3 onderuit ging in Mechelen. De wedstrijden van donderdag werden gekruid met absolute wereldgoals - de pegels van Nainggolan en Keita moet u echt gezien hebben. De samenvattingen van alle wedstrijden kan u hieronder bekijken!