Volledig scherm
© Photo News
2
EINDE
2
 • Júnior Pius 62' 77'
 • Bruny Nsimba 85'
 • Smail Prevljak 45'+2'
 • Knowledge Musona 53'

Antwerp keert dubbele achterstand om tegen Eupen, maar lijdt opnieuw puntenverlies

Jupiler Pro LeagueOpnieuw puntenverlies voor Antwerp. The Great Old voetbalde té lang té ongeïnspireerd om te winnen van Eupen. Een uur lang acteerde de thuisploeg ronduit zwak en dat betaalde het cash met een 0-2-achterstand. Antwerp mocht verdediger Junior Pius dankbaar zijn dat hij twee keer raak kopte. Een bedrijvige invaller Bruny Nsimba leek Antwerp alsnog naar de zege te loodsen, maar de scheidsrechter en doelman De Wolf verhinderden dat.

 1. Club slikt in extremis gelijkmaker bij Standard na discutabele penaltyfase
  Jupiler Pro League

  Club slikt in extremis gelijkma­ker bij Standard na discutabe­le penaltyfa­se

  1-1 en een meer dan verdiend punt voor Standard. Club Brugge liet zich op Sclessin bijna een hele wedstrijd aftroeven door erg gretige Rouches. Voor rust ontsnapte het tot twee keer toe na zeldzame slordigheden van Mignolet. Standard deed zichzelf tekort, zeker toen Lestienne een strafschop én de herneming miste. Zo leek Diatta na de enige voltrokken Brugse aanval van de match over de puntenverdeling te beslissen, maar in de slotfase kregen de Rouches loon naar werken. Gavory zette een nieuwe penalty na handspel van Rits feilloos om.
 2. Aster Vranckx na de schlemiel nu de gevierde man bij KV Mechelen met twee goals tegen slap STVV
  Jupiler Pro League

  Aster Vranckx na de schlemiel nu de gevierde man bij KV Mechelen met twee goals tegen slap STVV

  Opluchting in het AFAS-stadion. Eindelijk, die tweede zege. Na een 0 op 12 en een hoofdaandeelhouder in de cel, 2-0 tegen een -het moet gezegd- zieltogend Sint-Truiden. Held van de avond was Aster Vranckx (17), die na de pauze in vier minuten tijd twee keer scoorde. Diezelfde Vranckx die in de vorige thuismatch tegen KV Oostende nog monumentaal miste. Ditmaal was glorie zijn deel.