Didier Lamkel Zé.
Volledig scherm
Didier Lamkel Zé. © Photo News/VTM

“Antwerp-fans waren me tijdens de opwarming al aan het uitschelden”: Didier Lamkel Zé reageert en dient klacht in na racistische beledigingen

Jupiler LeagueHet laatste is nog niet gezegd over de zaak-Lamkel Zé. Het enfant terrible deelde na afloop van de wedstrijd KV Kortrijk-Antwerp een greep uit de vele racistische reacties op zijn Instagrampagina. Dat, en zijn scheldtirade richting Antwerp, krijgen wellicht nog een staartje. “Donderdag dien ik klacht in”, aldus Lamkel Zé in een reactie aan onze redactie.

73 reacties

 • caes jean-pierre

  2 maanden geleden
  Met zijn fratsen kan hij elke wedstrijd klacht indienen.
 • wim cauwenberghs

  2 maanden geleden
  Hij is een attractie op zich en dat hij kan voetballen staat buiten kijf. Zo valt er nog iets te beleven op de Belgische velden want zeg eerlijk, in vergelijking met de ons omliggende landen is onze competitie eerder een cafécompetitie, dus Lamkel Ze, doe zo verder maar laat ook regelmatig jou voetbalkunsten zien want die heb je.
 • WALTER DESMEDT

  2 maanden geleden
  hoop dat de club 'antwerp' supporters identificeert en beboet er zijn genoeg beelden
 • piet devlieger

  2 maanden geleden
  Schouders ophalen, negeren en verder spelen. Meer kan je daar niet tegen doen.
 • Hassan Zriouil

  2 maanden geleden
  Heb gelezen dat de bondscoach van cameroun lamke ze gaat oproepen voor deelname aan de wk,lameke z gaat nog bekend worden in heel de wereld met zijn fratsen,zie dat eens gebeuren
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.