Antwerp-CEO Jaecques die minutenlang staat te bellen en Kompany die dochtertje van beste vriend knuffelt: wat u niet zag na Anderlecht-Antwerp

5 reacties

 • felicien rops

  4 maanden geleden
  Tony Dierckx vat het mooi samen. Als bij RAFC al wekenlang Butez uw beste man is, heb je een groot probleem. Vooral veel te weinig creativiteit. Te weinig voetballers met vista die het verschil kunnen maken. En er is ook geen samenhang in deze groep. En dat ex-Rode Duivels (Naingolan, Defour, Mirallas, Lukaku Junior...) in de toekomt ver van de Bosuil weg blijven.
 • Tony Dierckx

  4 maanden geleden
  Dirk Verhelst dat is nu eens goed gezegd, ik heb vorige week net hetzelfde gezegd en dan vergeet je Hongla nog. Vervangen door minderwaardige spelers en dan een "vedette" die alleen nog wat mooie centen komt opstrijken en dit seizoen al verscheidene doelpunten op zijn geweten heeft door dom balverlies. Dan een Verstraeten die naar alles stampt behalve naar de bal. Kom mannen wees eerlijk welke trainer zou met dit materiaal beter doen. Onze doelman is alle weken de beste man op het veld...
 • Peter Floren

  4 maanden geleden
  @dirk verhelst, iedereen doet alsof Mbokani superman is. Ja, idd.. die mens heeft talent, maar zijn laatste seizoen bij ons zag je er de mot ook al inkruipen hoor. Liep niet achter een bal want die moest echt in zijn voeten vallen. Vroeg of laat moest die toch vervangen worden want die gaat niet eeuwig me. Frey is een goede vervanger vind ik omdat die ook nog bergen werk verzet in de voorlilie..zelfs wat te veel om goed te zijn.
 • Joke Matthys

  4 maanden geleden
  grootste manco bij RAFC is : 1/ spelverdeler / aanvallende middenvelder met vista zoals Refaelov 2/ backs die kunnen verdedigen én aanvallen. Buta is aanvallend een toegevoegde waarde maar laar al te vaak steken vallen in zijn verdedigende taken. Bataille komt op beide vlakken tekort en Vines is ...tja ... wat moet je daar van zeggen... Misschien begrijpt hij de instructies van de coach niet, als die al duidelijk zijn ?
 • dirk verhelst

  4 maanden geleden
  Het hopeloze transferbeleid doet RAFC de das om , alle kwaliteit ( dieu , lior , junklerod , lamkel) is vervangen door 2eklasse materiaal ( vines, fisher, eggestein, bataille etc) en een vedette op de terugweg die niks bijbrengt , ook weer balverlies bij 2e goal anderlecht , alle schuld bij priske leggen in dan wel heel makkelijk !!