Photo News
Volledig scherm
© Photo News
STVV STV
2
EINDE
1
Antwerp ANT
 • 31' Goal Daichi Hayashi
 • 37' Goal Aboubakary Koita
 • Mbwana Samatta Goal 82'

Antwerp bijt in het zand op Stayen en verliest met 2-1

Jupiler Pro LeagueAntwerp leed een zure nederlaag op het veld van Sint-Truiden. Te kort geschoten in beide zones van de waarheid. De Great Old blijft tweede in de stand, maar Union kan vanavond verder uitlopen.

7 reacties

 • Ivan Smissen

  2 maanden geleden
  Eén ploeg in Limburg!
 • Kim Maes

  2 maanden geleden
  Het doelpunt werd niet binnen gekopt door Seck, maar wél door Samatta. Het mag best wel een niveautje hoger zijn bij vele Antwerp spelers, en de wissels die de trainer doet stel ik ook in vraag.
 • oscar zwart

  2 maanden geleden
  ze waren zo overdreven blij met die winst op Anderlecht...dat zelf amper een deuk in een pak boter schiet.dus een groot vertekend beeld waar de truienaars geen boodschap aan gehad heeft.
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Ik weet nog steeds niet wat soort voetbal ze spelen...1 goei match gezien de vorige...welk systeem, geen idee...zei het in het begin al de 2 verstraetens eruit en gerkens, was gewoon te weinig in as...2 zijn al ok en vorige match alle 3...Nadja moet de leider zijn en alleen Nadja daar, die met zijn baard loopt wel maar komt gewoon te kort.
 • gabriel papanikitas

  2 maanden geleden
  Een zeer goede trainer wordt de laan uitgestuurd door deze nieuwe trainer die er niets van bakt. Waar zit nu jullie verantwoordelijk?
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.