Volledig scherm
© Photo News
2
EINDE
1
 • Thomas Henry 21'
 • Xavier Mercier 57'
 • Noa Lang 45'

Anticlimax voor Club Brugge: sterk OH Leuven smeert blauw-zwart derde competitieverlies aan

Jupiler Pro LeagueVier dagen na de euforie volgde de ontnuchtering. In een beklijvend duel aan Den Dreef ging Club Brugge onderuit tegen een stevig OH Leuven, dat zich nestelt in de top van het klassement.

36 reacties

 • eric de baene

  4 maanden geleden
  Club heeft verloren van zichzelf helaas ...!De aanvallers moeten leren afwerken en niet egoïstisch zijn !Het is een groepsspel ...
 • Planckaert J

  4 maanden geleden
  In de jaren 70 was club een europese topclub maar bleef in alle opzichten bescheiden, zowel spelers als bestuur, een echte club van het volk. Nu denken ze dat ze een topclub zijn, maar komen nog niet aan de enkels van het club van 76-77. Nu zijn ze een gewone belgische club met vooral een groot gedacht van zichzelf, niets meer.
 • Geert HERREMANS

  4 maanden geleden
  Telkens ze bij FCB verliezen ligt het aan de scheidsrechter. Als er één van de twee geen strafschop was dan zeker die van Brugge. Vanaken laat zich zoals altijd vallen en botst dan tegen een tegenstander. Maar blijkbaar mag er voor 'den Hans' enkel gefloten worden als hij valt, als anderen echt geduwd worden en vallen dan is er niks aan de hand. Een grote speler is ook groot is het verlies. Hans Vanaken is geen grote speler en bovendien zeer onsportief. 
 • Ilse Verlinden

  4 maanden geleden
  Robert, kijk naar Ajax? Thuis verloren in de CL....als ik moet kiezen tussen winnen in de CL of in de JPL....Dat is alleen maar een verschilletje van 2,7 miljoen euro.....
 • Chris Marien

  4 maanden geleden
  Clement moet ook eens voor de spiegel gaan staan Legt het goed genoeg uit maar dan stokt het
 1. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"

 2. Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle
  Play

  Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle