Volledig scherm
© Photo News
2
EINDE
0
 • Smail Prevljak 75' 85'

Anderlecht kapseist in Eupen na rode kaart Lawrence en lijdt derde uitnederlaag op rij

Jupiler Pro LeagueAnderlecht heeft op het veld van Eupen z’n derde opeenvolgende uitnederlaag geleden. Paars-wit begon goed aan de partij, maar wist niet te scoren en zag op de koop toe Lawrence weggestuurd worden met rood. Na de rust strafte Eupen onder meer mistasten van Anderlecht-doelman Wellenreuther genadeloos af.

16 reacties

 • Hendrik Peetersen

  2 maanden geleden
  Het hele bestuur verklaart achter Kompany te staan, en dat is toch al gauw een paar honderd man.
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Ze kapsijzen vrij veel vind ik en Hunnen uitleg ook.
 • Odilon Van Pimperzele

  2 maanden geleden
  Ik blijf het schrijven, bij mijn weten is er nog nooit een trainer geweest op Anderlecht die al zoveel krediet heeft gekregen.
 • Lois Verdonk

  2 maanden geleden
  Het lijkt erop dat de scheidsrechters correcter beginnen te fluiten tijdens de matchen van Anderlecht. Een hele omwenteling in de Belgische voetbalgeschiedenis.
 • luc lemmens

  2 maanden geleden
  kompany is een ramp !!
 1. Basisplaats voor Lamkel Zé tegen Cercle: Mbokani en Refaelov niet fit, Gélin en Miyoshi testen positief op corona
  Jupiler Pro League
  5

  Basis­plaats voor Lamkel Zé tegen Cercle: Mbokani en Refaelov niet fit, Gélin en Miyoshi testen positief op corona

  Lamkel Zé staat om negen uur aan de aftrap bij Antwerp tegen Cercle. Iets wat tot voor kort onwaarschijnlijk leek. Frank Vercauteren zag de voorbije dagen en uren immers de ene na de andere speler uitvallen. Nadat Hongla (geschorst) en Haroun (niet fit) al onbeschikbaar waren, kwamen daar nu ook Gouden Schoen Refaelov en topschutter Mbokani bij. Het duo is niet helemaal speelklaar en krijgt uit voorzorg enkele extra dagen rust. Nog een grote opdoffer is echter het uitvallen van Jérémy Gélin en Koji Miyoshi. Het duo testte positief op corona en kan dus uiteraard niet starten.
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart