Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
0
 • Ali Gholizadeh 90'+3'

Anderlecht in de allerlaatste seconden onderuit bij Charleroi na flaters van Bundu en Wellenreuther

Jupiler Pro LeagueAnderlecht weet weer wat verliezen is. In een absolute non-match tegen Charleroi ging paars-wit in de allerlaatste seconden onderuit na flaters van Bundu en Wellenreuther. De Carolo’s pakken negen op negen en staan voorlopig op de tweede plaats. Voor Anderlecht is het de derde nederlaag van het seizoen.

8 reacties

 • Jos Vannuffelen

  2 maanden geleden
  @ René Schoeters, 15 december was volgens jou de dag van de wereldploegen. 18 december blijkbaar niet.
 • Gaston Foubert

  2 maanden geleden
  Wie nooit in de goal heeft gestaan weet niet dat dit soort ballen vlak naast de keeper en grondscherend de moeilijkste zijn om te pakken. Als ze dan ook nog van dichtbij door een bos van spelers op je afkomen... Maar kritiek spuwen is blijkbaar een kunst van de mindere goden of de beste stuurlui staan aan wal.
 • Nico Lietaert

  2 maanden geleden
  Niet Kompany maar 11 nieuwe spelers. Als je de opstelling ziet is het gelijk een ploeg voor cafévoetbal.
 • frank voorspoels

  2 maanden geleden
  Kompany zouden ze beter ontslagen . Het is niet omdat je een goede speler bent dat je ook een goede trainer bent . Hij geeft geen vertrouwen aan zijn spelers anders gebeurd dat niet telkens op het einde van de wedstrijd . Ze waren ook weer zeer zwak .
 • rik cappelle

  2 maanden geleden
  En dan staat ge dezelfde dag in de krant, Wellenreuther zijnde, met een nek dikker dan van een bronzige stier al uw talenten en toekomstperspectieven te verkondigen en al te praten over de titel want dat ze over veel meer talent en kwaliteit beschikken dan alle andere ploegen tesamen om dan enkele uren nadien de "schlemiel" van het week-end te zijn. Typisch randgemeente mentaliteit.
 1. Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechische spits in deal met dure vleugelspeler?
  Jupiler Pro League

  Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechi­sche spits in deal met dure vleugelspe­ler?

  Met vijf goals in negen matchen heeft Michael Krmencik zijn start bij PAOK niet gemist. De Tsjechische huurling van Club Brugge voelt zich in zijn sas in Griekenland, zo bleek uit een interview na de bekerwedstrijd van gisteravond tegen Lamia (5-2): “Ik hoop dat ik hier na de zomer kan blijven, mijn makelaar is daarover in gesprek met Club. Ik hou van het leven in Thessaloniki en heb er samen met mijn gezin een geweldige tijd”. Bij blauw-zwart heeft Krmencik geen toekomst, alleen zal PAOK wel een transferprijs moeten betalen voor de spits waarvoor Club vorige winter zes miljoen euro neertelde. Mogelijk wordt Krmencik komende zomer betrokken in een eventuele transfer van Clubtarget Christos Tzolis (18). Club bood deze winter volgens Griekse bronnen 8 miljoen euro plus Krmencik voor de vleugelspeler, wat door de Grieken geweigerd werd. Misschien komt daar over enkele maanden verandering in.
 2. Derbywinst van Club, vier goals in Oostende-Standard en salto van Onuachu: alle beelden van 24ste speeldag
  Play
  Jupiler League

  Derbywinst van Club, vier goals in Oostende-Standard en salto van Onuachu: alle beelden van 24ste speeldag

  Twaalf punten, zo groot blijft de kloof tussen Club Brugge en eerste achtervolger Racing Genk. Na de Genkse zege tegen Essevee bleef het antwoord van blauw-zwart niet uit: derbywinst tegen Cercle. Leye zag als Standard-coach zijn perfecte rapport afgebroken, maar was ongetwijfeld blij met de ultieme gelijkmaker (2-2) van de Rouches aan de kust. Onderin deden Cercle en opnieuw Waasland-Beveren slechte zaken, al zagen zij Moeskroen en Sint-Truiden in de slotminuut nog de zege uit handen geven tegen respectievelijk Anderlecht en AA Gent.
 1. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"

 2. Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle
  Play

  Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle