Ook Hans Vanaken had het moeilijk om zich door te zetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook Hans Vanaken had het moeilijk om zich door te zetten. © Photo news

“Anderlecht heeft getoond dat Club te pakken is”

Jupiler Pro LeagueOok huisanalist Marc Degryse volgde aandachtig de kraker tussen Club Brugge en Anderlecht, die op een 2-2-gelijkspel eindigde. Hij strooit met lof voor Vincent Kompany en zijn jonge brigade en zag langs de andere kant dat Club niet meer domineert, al een hele poos niet meer. Maar de titel zal blauw-zwart niet meer ontglippen.

57 reacties

 • johnny palmaers

  2 dagen geleden
  Vrijdagavond eens kijken wie een selectie voor het EK verdient. Van Aken of Bongonda.
 • Nadine Torrekens

  2 dagen geleden
  @ Bolle Verdonck jij vraagt wat heeft Anderlecht gepresteerd Europees. Hierbij zie je het resultaat tot 2021. Anderlecht totaal aantal punten voor UEFA coëfficiënten 489.5 FCB totaal aantal punten voor UEFA coëfficiënten 342.5 Dit hebben zij gepresteerd. Blijkbaar weten Brugge supporters dit niet of ben je maar de laatste 3 jaar supporter?
 • Geert HERREMANS

  3 dagen geleden
  Het is toch ongelooflijk dat mensen de fout van Vanaken onterecht vinden, net voor een speler die bij het minste windje in het stadion op zijn gat gaat zitten en een fout claimt (zie de foto bij dit artikel, beter kan je Vanaken echt niet typeren). Hij werd zoals zo vaak gewoon voorbij gelopen en liep dan Amuzu onderuit als dat geen fout is dan moeten ze ook nooit geen fout meer fluiten op Vanaken ... Telkens als ze niet kunnen winnen dat gezaag op de scheids... echte kampioenen doen dat niet...
 • Katrien Van Dijck

  3 dagen geleden
  Ja dankzij scheidsrechter en var zo kan ik het ook he
 • gilbert Gijdé

  3 dagen geleden
  de punten worden aan de streep uitgedeeld.Maar het is een feit,dat club niet meer het voetbal brengt dat we gewoon zijn.Ze moeten enkel op verplaatsing spelen zoals anderlecht en antwerp doen,loeren op een tegenaanval,en dan grote sier maken.Uit enkele kansen doelpunten maken
 1. Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechische spits in deal met dure vleugelspeler?
  Jupiler Pro League

  Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechi­sche spits in deal met dure vleugelspe­ler?

  Met vijf goals in negen matchen heeft Michael Krmencik zijn start bij PAOK niet gemist. De Tsjechische huurling van Club Brugge voelt zich in zijn sas in Griekenland, zo bleek uit een interview na de bekerwedstrijd van gisteravond tegen Lamia (5-2): “Ik hoop dat ik hier na de zomer kan blijven, mijn makelaar is daarover in gesprek met Club. Ik hou van het leven in Thessaloniki en heb er samen met mijn gezin een geweldige tijd”. Bij blauw-zwart heeft Krmencik geen toekomst, alleen zal PAOK wel een transferprijs moeten betalen voor de spits waarvoor Club vorige winter zes miljoen euro neertelde. Mogelijk wordt Krmencik komende zomer betrokken in een eventuele transfer van Clubtarget Christos Tzolis (18). Club bood deze winter volgens Griekse bronnen 8 miljoen euro plus Krmencik voor de vleugelspeler, wat door de Grieken geweigerd werd. Misschien komt daar over enkele maanden verandering in.
 1. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"

 2. Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"
  Play

  Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"