Kemar Roofe in duel met Denis Odoi.
Volledig scherm
Kemar Roofe in duel met Denis Odoi. © Photo News

Anderlecht heeft eindelijk zijn spits: Leeds-speler Roofe komt naar Astridpark

Jupiler Pro LeagueBehoudens een onverwachte ommekeer wordt Kemar Roofe (26) de nieuwe spits van Anderlecht. Een hooggeplaatst bestuurslid van Leeds zegt ons: “We zijn dicht bij een akkoord.”

42 reacties

 • Marcel De Maesschalck

  2 jaar geleden
  Rik Capelle : Leeds speelt in de Championship mocht u het nog niet weten.
 • rik cappelle

  2 jaar geleden
  Een topspits uit de Premier League die bij dat ploegske komt voor amper 6 mio € . Wat klopt er niet aan dit hele verhaal ???
 • Frederik Janssens

  2 jaar geleden
  Hij is momenteel geblesseerd. Wat komt hij dan bij Anderlecht doen? We hebben een spits nodig die direct inzetbaar is. Die andere speler die ze gekocht hebben was ook geblesseerd. Wederom goe bezig vh bestuur. Doe zo verder met Anderlecht kapot te maken. Ik voorspel een zoveelste verlies tegen Moeskroen.
 • PIERRE VERBEECK

  2 jaar geleden
  Veel Leeds-fans onder de RSCA supporters plots. Hoop doet leven...
 • Mathias van der Donck

  2 jaar geleden
  Noemen jullie jezelf nog supporter? Altijd da gezaag en gezever!!! Als supporter moete er staan voor u ploeg, in goeie, maar vooral in slechte tijden. Ipv alles af te breken zonder da ge van toete noch blazen weet !!! Shame on you
 1. Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechische spits in deal met dure vleugelspeler?
  Jupiler Pro League

  Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechi­sche spits in deal met dure vleugelspe­ler?

  Met vijf goals in negen matchen heeft Michael Krmencik zijn start bij PAOK niet gemist. De Tsjechische huurling van Club Brugge voelt zich in zijn sas in Griekenland, zo bleek uit een interview na de bekerwedstrijd van gisteravond tegen Lamia (5-2): “Ik hoop dat ik hier na de zomer kan blijven, mijn makelaar is daarover in gesprek met Club. Ik hou van het leven in Thessaloniki en heb er samen met mijn gezin een geweldige tijd”. Bij blauw-zwart heeft Krmencik geen toekomst, alleen zal PAOK wel een transferprijs moeten betalen voor de spits waarvoor Club vorige winter zes miljoen euro neertelde. Mogelijk wordt Krmencik komende zomer betrokken in een eventuele transfer van Clubtarget Christos Tzolis (18). Club bood deze winter volgens Griekse bronnen 8 miljoen euro plus Krmencik voor de vleugelspeler, wat door de Grieken geweigerd werd. Misschien komt daar over enkele maanden verandering in.
 2. ONS RAPPORT. Twee uitblinkers bij Club, wissels Clement kunnen allerminst overtuigen - Twee gebuisden bij Standard
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  10

  ONS RAPPORT. Twee uitblin­kers bij Club, wissels Clement kunnen allerminst overtuigen - Twee gebuisden bij Standard

  Club Brugge won vanmiddag al bij al makkelijk van Standard (3-1) waardoor het de voorsprong op eerste achtervolgers Antwerp en Genk vergrootte tot 14 punten. Bij blauw-zwart blonken er twee spelers uit, terwijl er twee anderen die nog eens hun kans kregen van Philippe Clement ver onder de verwachtingen bleven. Bij Standard veel vijven en zesjes - al geraakte zelfs niet iedereen aan die cijfers.
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  4

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  9:33