Photo News
Volledig scherm
© Photo News
0
EINDE
1
 • Yari Verschaeren 79'

Anderlecht gaat als derde Champions' play-offs in na nipte zege tegen STVV, Verschaeren beslist match

Jupiler Pro LeagueKompany en co moesten lang geduld uitoefenen, maar Anderlecht wist zich op het veld van STVV alsnog van een ticketje voor de Champions’ play-offs te verzekeren. Yari Verschaeren was de verlosser op Stayen. De Rode Duivel tikte in de slotfase de 0-1 tegen de touwen en ontnam zo Oostende alle hoop om nog in de top vier te finishen. Anderlecht mag zich nu opmaken voor de Champions’ play-offs met Club Brugge, Antwerp en Genk en begint daar trouwens als derde in de stand aan.

15 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  4 weken geleden
  Het leuke is dat een Anderlechtsupporter een kenner is van verfijnd technisch voetbal. Een Club supporter daarentegen is een liefhebber van lopen, stampen, zwoegen, zweten en schoppen. Daarmee is alles gezegd!
 • joeri cools

  4 weken geleden
  Moet pijn doen voor de anti Anderlechtmannen. Eerst gingen ze degraderen ,dan misschien Po2, gingen zeker Po1 niet halen en nu zal het vierde worden en geen Europees spelen. Altijd maar de grens verleggen om ooit eens gelijk te krijgen. Echte voetbalkenners.
 • kris van campenhout

  4 weken geleden
  dank u STVV
 • Jan Boden

  4 weken geleden
  De langtermijn visie van Anderlecht is de juiste en enige weg voor de Belgische ploegen. Dat kan je alleen met iemand als Kompany naar wie de jonge spelers opkijken en bereid zijn om in hun carrière te investeren. Ajax werkt zoal 60 jaar en zijn daarmee groot geworden.
 • Roger Forier

  4 weken geleden
  Wie was dan beter jacques ?
 1. Wie Europe Play-offs wint, speelt voorrondes Conference League: het UEFA-gedrocht dat alleen aantrekkelijk is door centen
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  9

  Wie Europe Play-offs wint, speelt voorrondes Conference League: het UE­FA-ge­drocht dat alleen aantrekke­lijk is door centen

  Terwijl de top vier met de aandacht gaat lopen, staat in de Europe Play-offs het laatste Europese ticket op het spel. De winnaar gaat naar de tweede voorronde van de Conference League, het nieuwe UEFA-gedrocht dat alleen aantrekkelijk is door de centen. KV Mechelen zou tegen de B-ploeg van Liverpool kunnen spelen. Voor Gent of Standard wacht Torpedo Zhodino.
 2. "Een mauve dankjewel": Anderlecht na Genkse bekerwinst zeker van Europees voetbal en daar is eigenaar Marc Coucke heel tevreden om
  Belgisch voetbal
  24

  "Een mauve dankjewel": Anderlecht na Genkse bekerwinst zeker van Europees voetbal en daar is eigenaar Marc Coucke heel tevreden om

  Racing Genk heeft de Beker van België gewonnen en daar zijn alle ploegen uit de Champions’ play-offs blij mee. Want dankzij de overwinning van de Limburgers zijn alle teams bij de eerste vier - in casu Club, Genk, Anderlecht en Antwerp - nu zeker van Europees voetbal, net als de winnaar van de Europe play-offs (Oostende, AA Gent, Standard of KV Mechelen). Marc Coucke feliciteerde de winnaars namens Anderlecht: “Een mauve dankjewel.”
 1. De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigende middenvelder"
  Play

  De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigen­de middenvel­der"

 2. Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan
  Play
  Giro

  Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan

  12 mei