Photo News
Volledig scherm
© Photo News
0
EINDE
1
 • Yari Verschaeren 79'

Anderlecht gaat als derde Champions' play-offs in na nipte zege tegen STVV, Verschaeren beslist match

Jupiler Pro LeagueKompany en co moesten lang geduld uitoefenen, maar Anderlecht wist zich op het veld van STVV alsnog van een ticketje voor de Champions’ play-offs te verzekeren. Yari Verschaeren was de verlosser op Stayen. De Rode Duivel tikte in de slotfase de 0-1 tegen de touwen en ontnam zo Oostende alle hoop om nog in de top vier te finishen. Anderlecht mag zich nu opmaken voor de Champions’ play-offs met Club Brugge, Antwerp en Genk en begint daar trouwens als derde in de stand aan.

15 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  3 weken geleden
  Het leuke is dat een Anderlechtsupporter een kenner is van verfijnd technisch voetbal. Een Club supporter daarentegen is een liefhebber van lopen, stampen, zwoegen, zweten en schoppen. Daarmee is alles gezegd!
 • joeri cools

  3 weken geleden
  Moet pijn doen voor de anti Anderlechtmannen. Eerst gingen ze degraderen ,dan misschien Po2, gingen zeker Po1 niet halen en nu zal het vierde worden en geen Europees spelen. Altijd maar de grens verleggen om ooit eens gelijk te krijgen. Echte voetbalkenners.
 • kris van campenhout

  3 weken geleden
  dank u STVV
 • Jan Boden

  3 weken geleden
  De langtermijn visie van Anderlecht is de juiste en enige weg voor de Belgische ploegen. Dat kan je alleen met iemand als Kompany naar wie de jonge spelers opkijken en bereid zijn om in hun carrière te investeren. Ajax werkt zoal 60 jaar en zijn daarmee groot geworden.
 • Roger Forier

  3 weken geleden
  Wie was dan beter jacques ?
 1. Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechische spits in deal met dure vleugelspeler?
  Jupiler Pro League

  Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechi­sche spits in deal met dure vleugelspe­ler?

  Met vijf goals in negen matchen heeft Michael Krmencik zijn start bij PAOK niet gemist. De Tsjechische huurling van Club Brugge voelt zich in zijn sas in Griekenland, zo bleek uit een interview na de bekerwedstrijd van gisteravond tegen Lamia (5-2): “Ik hoop dat ik hier na de zomer kan blijven, mijn makelaar is daarover in gesprek met Club. Ik hou van het leven in Thessaloniki en heb er samen met mijn gezin een geweldige tijd”. Bij blauw-zwart heeft Krmencik geen toekomst, alleen zal PAOK wel een transferprijs moeten betalen voor de spits waarvoor Club vorige winter zes miljoen euro neertelde. Mogelijk wordt Krmencik komende zomer betrokken in een eventuele transfer van Clubtarget Christos Tzolis (18). Club bood deze winter volgens Griekse bronnen 8 miljoen euro plus Krmencik voor de vleugelspeler, wat door de Grieken geweigerd werd. Misschien komt daar over enkele maanden verandering in.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei