Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Charleroi CHA
1
EINDE
3
Anderlecht AND
 • 77' Goal Marco Ilaimaharitra
 • Lior Refaelov Goal 45'
 • Sergio Gómez Goal 68' 86'

Anderlecht en Kompany boeken deugddoende overwinning in Charleroi: Refaelov en Gómez zorgen voor eerste driepunter in maand

Jupiler Pro leagueAnderlecht weet weer wat winnen is. Op Charleroi haalde RSCA het met 1-3, na doelpunten van Refaelov en Gómez (2). De rust kan zo wat terugkeren op Neerpede, ook voor Vincent Kompany.

36 reacties

 • eric debanne

  6 maanden geleden
  Voor de zoveelste keer penalty voor wie ...? Paars-wit natuurlijk wie anders ... Ze hebben een keer gewonnen ze gaan weer dromen ...🙄
 • Anne Lieshout

  6 maanden geleden
  Een tip voor het Anderlecht (wan)bestuur; Yves Vanderhaeghe is vrij.
 • jules jans

  6 maanden geleden
  Back to basics VK, je beste speler(s) moet je altijd opstellen. Het moet al erg zijn om ze op de bank te laten, maar bij LR was het dat zeker niet. De keuzes van VK doen soms vragen rijzen.
 • Lois Verdonk

  6 maanden geleden
  De loftrompetten kunnen weer vanonder het stof gehaald worden. Blij met iedere dooie mus.
 • Dirk Willems

  6 maanden geleden
  Allee bijna weer dromen om kampioen te worden zeker. Desondanks een gekregen strafschop geeft RSCA nog eens na een maand 3 puntjes erbij. Nu weer een maandje wachten om nog eens te mogen winnen. Maar hoor Vinni zijn het topdagen dankzij REFAELOV. Of gaat hij die nu weer op de bank zetten ??
 1. Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”
  Belgisch voetbal
  15

  Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”

  Beerschot is bezig de relschoppers op Union te identificeren om de schade op te verhalen en ze een levenslang stadionverbod op te leggen. Ook partners en investeerders van de club willen zich niet identificeren met dat wangedrag. “Ons bestuur zal er alles aan moeten doen om hen te overtuigen dat we hier krachtig tegen zullen optreden”, zegt voorzitter Francis Vrancken.