Volledig scherm
© BELGA
0
EINDE
0

Amper een kans gecreëerd: zwak Club geraakt niet voorbij hekkensluiter Moeskroen

Jupiler Pro LeagueNieuwe slappe vertoning van Club Brugge vanavond, deze keer wél met gevolgen. Blauw-zwart bleef op Le Canonnier op een 0-0-gelijkspel steken. Dit nadat het amper een kans creëerde tegen de hekkensluiter.

15 reacties

 • JOHNY HILDERSON

  2 maanden geleden
  Verkopen ,Dennis,Diatta,Krmcick,Vanaken,Delli samen 50miljoen euro,Kopen Dirar,Yatsjoek(Gent)Engels.DeKetelaere in plaats zetten van Vanaken
 • Karl Debaene

  2 maanden geleden
  Speel eens met dezelfde elf als er geen geschorsten of gekwetsten zijn! Twee matchen per week voor profs moet toch peanuts zijn?
 • John De roo

  2 maanden geleden
  Het is toch de logica zelve dat de ploeg niet meer draait : iedere keer een compleet ander team , meer dan de helft van spelers speelt niet op hun plaats , sommige weten zelfs niet meer wat ze nu zijn spits of flankspeler , spitsen die altijd op het uur gewisseld worden en logisch 0,0 vertrouwen hebben , de meeste spelers worden niet op hun sterkste plaats uitgespeeld, de beste spelers worden gewisseld , gevolg: automatismen 0, 0 ...de lijst gaat door en door. Clement hoort in een casino thuis !
 • Yvan Beelaert

  2 maanden geleden
  Ik denk dat de trainer het ook niet meer weet hoe hij zijn ploeg moet opstellen ,want ze spelen bijna iedere match met andere opstelling.
 • johnny palmaers

  2 maanden geleden
  Ja club Brugge en Clement, ik heb gisteren KRC Genk zing swingen. Vandaag niet alleen de rijkste maar ook de best voetballende ploeg. Na alle vroegere koningskoppels in die ploeg zag ik er vandaag al de drie koningen bezig. En het is nog lang niet 6 januari...
 1. Tsjakka, Xadas scoort: van A tot Z de strafste doelpuntenmakers uit 125 jaar competitievoetbal in België
  Jupiler Pro League

  Tsjakka, Xadas scoort: van A tot Z de strafste doelpunten­ma­kers uit 125 jaar competitie­voet­bal in België

  0-1 30' Xadas: het was een lijntje in de wedstrijdfiche van Standard-Moeskroen in onze maandagkrant. Niets opmerkelijks, ware het niet dat de Portugese middenvelder er met zijn goal voor zorgde dat er nu drie spelers met een X als eerste letter van hun naam in 125 jaar competitievoetbal op het hoogste niveau in België hebben gescoord. Voor alle andere letters in het alfabet was dat al het geval, zoals blijkt uit de top-drie van topschutters van A tot Z.
 1. Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"
  Play

  Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"

 2. Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantaine
  Play
  Australian Open

  Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantai­ne

  18 januari