PN
Volledig scherm
© PN

“Als er voor match van 4 miljoen nog altijd geen camera op doel staat, kan je alleen maar oordeel lijnrechter volgen”

Champions' play-offsDe onvrede was groot in het Anderlecht-kamp na het pijnlijke verlies bij Antwerp. Zowel de rode kaart voor Miazga als de 1-0 van Lamkel Zé werden betwist. Het oordeel van onze huisref Tim Pots.

9 reacties

 • Jean-Pierre Aerts

  1 jaar geleden
  Eerlijk gezegd, ze hebben al genoeg kadootjes gehad zodat deze match geen waarde meer zou moeten hebben. Heenmatch tegen Antwerp hoorde ik ze niet klagen. Antwerp verdient 3e! En die van Brugge hebben op Antwerp zo ook al een doelpunt kado gekregen en toen stond de lijnrechter zelfs slecht opgesteld. Amen.
 • André Lambrechts

  1 jaar geleden
  3e plaats dik verdiend, Anderlecht is slechts door het falen van de concurrentie in de play-offs geraakt, zelfs 4e is nog te goed voor hun
 • Harry Vankrinkelen

  1 jaar geleden
  En die lijnrechter dan ? staat die daar op de tram te wachten? Nee die had het wel degelijk goed gezien dat de bal ver in het doel was of nemen alle scheidsrechters ook altijd de foute beslissing?
 • Jean-Pierre Vermaesen

  1 jaar geleden
  Diegenen die in de bond décarburer aanduiden, zouden beter eens goed nadenken. Het is niet de eerste maal dat Boucot een ploeg benadeelt gedurende een ganse match. Hij deed dit in het verleden al met zowel FC Brugge als met RSC Anderlecht. Enkele seizoenen terug mocht hij zelfs geen matchen van Anderlecht meer fluiten. Dat zegt genoeg over deze man. Hij kan het niet laten.
 • marc van de poel

  1 jaar geleden
  Niemand, die niet op de doellijn de baan van de baan volgde, kon met 100% zekerheid zeggen of de bal over de doellijn ging of niet. De grensrechter stond ideaal, wij niet. Deze situatie is gans anders dan 2 jaar terug, toen in de match Brugge-Antwerp een gelijkaardige bal werd goedgekeurd door de scheids na advies van de grensrechter, die zich ergens tussen de middellijn en de doellijn bevond. Dat werd toen gerechtvaardigd gecontesteerd. Al hielp dat ook niet, haha!