BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Afhankelijk van een huurling en de financiële cijfers kleuren bloedrood: de kelk bij Anderlecht is nog niet leeg

Jupiler Pro LeagueMathematisch kan het nog. Ook na het gelijkspel tegen KVK scheiden ‘slechts’ zes punten Anderlecht van play-off 1. Maar op lange termijn is de kelk nog lang niet leeg. Wat geeft dat straks – zonder Chadli, met een schuldenberg en ­amper ruimte voor wintertransfers? 

15 reacties

 • Koenraad Breems

  2 jaar geleden
  Ik weet nog een goeie zitten die niet meer aan spelen zal toekomen Diagne , RSCA was toch geïnteresseerd, wel ge moogt hem hebben Neem gewoon het huurcontract over
 • Yves Van Rossem

  2 jaar geleden
  37 spelers in A-kern ??? dit zijn er wat mij betreft 17 te veel ... Men moet niet véél dikbetaalde spelers hebben maar een kwaliteitsvol team waar men kan op terugvallen.
 • etienne vijverman

  2 jaar geleden
  het niveau voor anderlecht heeft nooit zo laag geweest en volg ze nu meer dan 50 jaar sins het vertrek van Tielemans &Praet is het zeer snel achteruit gegaan en is er zeer veel geld vermorst aan zwaar tegenvallende transferts .....voor het ogenblik staan ze gewoon op hun plaats in de rangschikking en beterschap is er niet in zicht met deze kern !!!! grote kuis dringt zich op en een zeer goede makelaar die alleen kan daar voor zorgen en verder kunnen ze al beginnen aan het volgend seizoen
 • Marge Liere

  2 jaar geleden
  Merci Roger en Herman
 • james vroman

  2 jaar geleden
  Bakkali doet het heel goed !
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Hoe staat uw club er financieel voor? Bekijk het hier!
  Jupiler Pro League

  Hoe staat uw club er financieel voor? Bekijk het hier!

  928.299 euro per gewonnen punt. Dat bedrag betaalde Anderlecht tussen 2015 en 2020 gemiddeld aan lonen in de reguliere competitie, zo blijkt uit onderzoek van Het Laatste Nieuws. Geen enkele club komt zelfs maar in de buurt. De financiële analyse van alle 1A-clubs, van “een potentiële molensteen” en “bijna onder curatele van de licentiecommissie” tot “goed huisvaderschap”: zo staan onze clubs ervoor. Klik hieronder voor de financiële analyse van uw club!