Volledig scherm
© Photo News
0
EINDE
3
 • Milad Mohammadi 6'
 • Sven Kums 49'
 • Osman Bukari 54'

AA Gent tankt vertrouwen met knappe 0-3-zege bij OH Leuven

Jupiler Pro LeagueAA Gent heeft de puntjes op de i gezet op het veld van OH Leuven. Na vier duels zonder zege wonnen de Buffalo’s in Leuven met 0-3. Gent klimt in de stand naar de tiende plaats, met 30 punten na 23 speeldagen. Leuven telt als zevende vijf punten meer.

4 reacties

 • Georges Vande Velde

  1 maand geleden
  Leuven zal van nu af wat zakken in de rangschikking. Stonden wat te hoog, juist zoals Beerschot.Zware velden eisen vanaf nu hun tol!
 • Philippe Van Overmeire

  1 maand geleden
  Goed zo Buffalo's ! En nu zo verder doen .
 • luc Cuypers

  1 maand geleden
  Alsof ons dat nog interesseert . We hebben wel andere dingen aan ons hoofd dan duur betaalde mannetjes die achter een bal aanhollen en mekaar innig zoenen als er dan al eentje is die de bal tussen twee palen kan stampen . Mijn zoon werkt in de horeca 12 uur per dag , maar zit sinds half oktober thuis . Deze heertjes werken 90 minuten per match en waar is de 1.5 meter afstand ?
 • Janick De Meyer

  1 maand geleden
  Eindelijk! Beste match dit seizoen!
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"