Dylan Mbayo.
Volledig scherm
Dylan Mbayo. © BELGA
KAA Gent GNT
2
EINDE
2
KV Kortrijk KVK
 • 44' Goal Alessio Castro-Montes
 • 52' Goal Ilombe Mboyo
 • Dylan Mbayo Goal 8' 90'+1'

AA Gent laat zege nog uit handen glippen in blessuretijd: Mbayo snoept ex-club punten af

Jupiler Pro LeagueAA Gent liet thuis tegen KV Kortrijk twee kostbare punten liggen. De Buffalo’s leken lang af te stevenen op een verdiende overwinning, maar in blessuretijd bezorgde Dylan Mbayo zijn ex-club nog een kater met zijn tweede van de avond.

5 reacties

 • Noël Riga

  4 maanden geleden
  Mbayo, pokkesnel, vinnig, jong en enorm groeipotentieel...alleen Hein zag het niet en zie nu, 2 potten tegen Gent...liever buitenlandse goedkope troep kopen die je 2x aan het werk gezien hebt en die nog geen ei in 2 kan stampen, laat staan een bal controleren...
 • dave hosten

  4 maanden geleden
  Mooie prestatie van b-team van Kortrijk....
 • Philippe Vanbelleghem

  4 maanden geleden
  de B-ploeg van KVK pakt een punt tegen de " sterren " van Gent . " Viroloog " Hein zit met een nieuw probleem.
 • Alex Paelinck

  4 maanden geleden
  Die denkt werkelijk dat hij boven alles en iedereen staat. Is precies meer viroloog dan trainer.
 • Kjell Van daele

  4 maanden geleden
  Logisch, kortrijk speelt met beloften meer dan 13 zijn afwezig door corona
 1. Union krijgt forfaitzege na gestaakte match tegen Beerschot: “Er is met de ketting van een kettingzaag gegooid”
  Play
  Belgisch voetbal
  91

  Union krijgt forfaitze­ge na gestaakte match tegen Beerschot: “Er is met de ketting van een ketting­zaag ge­gooid”

  Union mag zich drie punten rijker rekenen. De Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal deed gisteren uitspraak na de gestaakte match van zondag. Zoals verwacht legt het Beerschot een forfaitnederlaag op. Hiermee wordt de vordering van het Bondsparket gevolgd. Union start zo met drie punten voorsprong op Club aan de play-offs. De zitting bracht ook heel wat opvallende details aan het licht, zo zou er met de ketting van een kettingzaag zijn gegooid richting politie en Unionfans, maar ook met muntstukken, bakstenen, flessen en aanstekers.
 2. “Union trotseerde met gemak de toenemende druk als leider, maar laat zich nu bij de eerste grote narigheid betrappen op irritatie en zenuwachtigheid”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  23

  “Union trotseerde met gemak de toenemende druk als leider, maar laat zich nu bij de eerste grote narigheid betrappen op irritatie en zenuwach­tig­heid”

  Neem het Union niet kwalijk: zonder speerpunten Undav en Vanzeir valt puntenverlies tegen Eupen (0-0) niet uit de lucht. Met nog vier duels zonder Vanzeir lijkt Union de rit tot de Champions’ play-offs te moeten uitzweten. Verandert na de flow ook de mindset? De club zet zijn stekels wat op naar de buitenwereld, ziet onze watcher Bart Fieremans.