Volledig scherm
© Photo News
2
EINDE
0
 • Roman Jaremtsjoek 18'
 • Laurent Depoitre 66'

AA Gent heeft geen kind aan Waasland-Beveren en vestigt met elfde thuiszege op rij record

Jupiler Pro LeagueFeilloos. AA Gent blijft in de Ghelamco de perfectie zelve. De Buffalo’s pakten tegen Waasland-Beveren -een maatje te klein toch- een elfde thuiszege op rij én een clubrecord. Onbewogen. Waar stopt dit?

6 reacties

 • rik cappelle

  1 jaar geleden
  Ee is één ploeg die DIT seizoen al gejankt heeft over te veel speeldagen en te weinig rust tussen de matchen door en weet ge welke ploeg Teirlynck ? Juist ja....Jullie mogen NU al stoppen met janken. Dat is nogal niet redelijk kinderlijk als ge 3 weken terug al aan het 'bleiten' zat.
 • Wouter Van de Walle

  1 jaar geleden
  Luc Lepinson, en gij zijt Gent-supporter? Op Brugge lijkt mij nog altijd buitenshuis.. Hier gaat het over thuiszeges. En kleintjes of niet, je moet het nog altijd doen, zullen er niet veel zijn die dat kunnen zeggen
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Beveren heel zwak en die verdediging een echt gruyere ......! Gent moest zelf niet super spelen om te winnen ...
 • luc teirlynck

  1 jaar geleden
  @luc lepinson op Brugge is het verlopen als volgt 1-0 mooi goal van Brugge na 15 min moet Ritz normaal zijn 3 de geel ontvangen, 22 min een niet gefloten Penalty voor gent en laat ons eerlijk zijn als je dan Op 2-0 komt en je speelt tegen 12 man weet je als speler of team dat er niks te verdienen valt om op Brugge punten te pakken Moet je al postjes pakken In de kbvb om dan alles te regelen mocht het niet meegaan . We zullen zien in de terug match of fcb niet gaat janken Van te veel matchen
 • Mike Vanderkerken

  1 jaar geleden
  De scheidsrechters interpreteren de VAR zoals het hen uitkomt. Op zich was het 3-0. Een beetje meer vertrouwen in je club Luc.
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"