Photo News
Volledig scherm
© Photo News

3-3! O ironie, de beste spits van Anderlecht is geen spits: Hanni maakt hattrick in spektakelrijke clash op Sclessin

Het was genieten op Sclessin. Zes goals tijdens Standard-Anderlecht, waaronder een hattrick van Hanni, maar met een punt schoten beide teams weinig op. Ach, het was tenminste plezant.

22 reacties

 • Jean-marc Geirnaert

  5 jaar geleden
  Sels drukte het gisteren nog beter uit : hij werd gehinderd door de man die achter hem stond... Of hoe loemp kan men zijn? De eventuele rode kaart voor Hanni zal wel een vervolg krijgen voor de reviewcommissie als Hanni zijn transfert zou krijgen naar Moskou, anders zal hij wel niet moeten verschijnen, hij is een speler van de mauve nietwaar, en daar hoort dit blijkbaar wekelijks bij hun spel.remember Harbaoui, spaic, kums, trebel en nu Hanni.
 • peter servranckx

  5 jaar geleden
  Rare bemerkingen over afgekeurde goal. De Vlieger "hij had gevoeld dat er iemand achter hem stond waardoor hij mogelijk afgeleid zou kunnen zijn" wat dus resulteert in deelname aan het spel van de standardspeler. En de 2 slagen in het gezicht was waarschijnlijk door een hinderlijke vlieg die rond Hanni zwermde, welke hij wou verjagen.
 • Hermes Olympus

  5 jaar geleden
  De beste man van Anderlecht was ook ditmaal weer de scheidsrechter.
 • marc ledure

  5 jaar geleden
  Bedankt Standard.
 • Dany Herman

  5 jaar geleden
  In het gezicht kloppen mogen alleen spelers van Anderlecht zie ook de veelvuldige ellebogen van Harbaoui en men moet geen reactie verwachten van de review commissie want waarschijnlijk al ex spelers of trainers die daarin zitten
 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.