BELGA
Volledig scherm
© BELGA

19 besmettingen bij KV Kortrijk, maar Kerels gaan niet om uitstel vragen

Jupiler Pro LeagueBij KVK zitten nog steeds veertien personen in isolatie vanwege Covid, maar de Kerels zullen niet om uitstel vragen. De wedstrijd van vrijdagavond (20.45 uur) tussen AA Gent en KV Kortrijk kan gewoon plaatsvinden.

18 reacties

 • Janique Deneef

  4 maanden geleden
  Badamosi en selemani beide Africa cup gueye langdurig out,Derijck en Hines Ike defenitief weg.Zou zeggen aan de nieuwkomers grijp uw kans en toon uw waarde.
 • Bruno willems

  4 maanden geleden
  Dat de zogezegde grote ploegen daar een voorbeeld aan nemen inplaats van te janken om uitstel omdat ze 7 gevallen hebben iedere ploeg heeft spelers genoeg dan moeten ze maar met die spelen
 • Wendy Vandereyken

  4 maanden geleden
  19 spelers onbeschikbaar en toch geen uitstel vragen. Hoeveel spelers hebben die dan wel niet in hun kern? 27 à 28 spelers als kern is al veel, dus dan kan je al maar 8 à 9 spelers opstellen en heb je niemand op de invallersbank. Of gaan ze met de miniemen spelen?
 • Johan Janssen

  4 maanden geleden
  Konden ook niet anders na hun groot spraak eerder hahaha.
 • Dries Decuypere

  4 maanden geleden
  Leo, correct, maar jij vind het dan terecht dat de pro league zegt dat er geen uitstel meer kan zijn indien een ploeg met andere spelers kan spelen en rfca dan toch uitstel krijgt, of ben je gewoon rfca supporter?