PN/Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© PN/Belga

10 van Club... en slechts één van Anderlecht in onze ideale elf: “En toch heeft Anderlecht een kans”

Jupiler Pro LeagueOp gazettenpapier maakt Anderlecht vandaag geen kans tegen Club. In de ‘Ideale 11’ uit beide ploegen, gekozen door de gezichten van de (voetbal)redactie van DPG Media, komt maar één speler van paars-wit voor. Het elftal hierboven, de keuzes van onze elf selectieheren en -dames vind je onderin terug. “En toch heeft Anderlecht een kans”, denkt Marc Degryse. Zijn analyse waarom en hoe.

29 reacties

 • eric de baene

  2 weken geleden
  Als de arbitrage correct verloopt en de var ook goed zijn werk doet dan maakt Anderlecht geen kans ! Hopelijk wel een goeie wedstrijd
 • Rudi Meulemeester

  1 maand geleden
  Iedereen die van ver of dichtbij betrokken is bij ons voetbal en Rits verkiest boven Sambi moet zijn carrière zeer dringend een andere wending geven. Mats is een zeer verdienstelijke en waardevolle voetballer maar Sambi is toch echt wel van een ander niveau. Zo'n lijstjes zeggen vooral veel over diegene die ze opmaken.
 • jos jansen

  1 maand geleden
  Als de reffere alles in goede banen leid komt Anderlecht nergens aan te pas. De goal van Brugge was geen buitenspel.Anderlecht speelt altijd met 12 tegen 11.
 • eric de baene

  1 maand geleden
  Toch normal meer spelers van Brugge ...! Beter spelers meer kwaliteit beter bestuur Enz... Paars-wit een middenmoter geworden
 • Guy Chaves Daguilar

  1 maand geleden
  En nu Mr de journalist en analist. Waar zat de grote Hans Vanaken? In de zak van Adri. Een Adri die nog maar een maand of 2 opnieuw voetballer is.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend