Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
0
EINDE
4
Anderlecht AND
 • Francis Amuzu Goal 10' 53' 54'
 • Joshua Zirkzee Goal 48'

0-4! Anderlecht maakt brandhout van apathisch Antwerp en verstevigt derde plaats, Amuzu grote man met hattrick

Jupiler Pro LeagueIn de strijd om de derde plaats heeft Anderlecht een fameus statement gemaakt. Paars-wit won de kleine topper op het veld van rechtsreeks concurrent Antwerp met overduidelijke 0-4-cijfers. Antwerp krijgt donderdag op Anderlecht een herkansing, maar dan zal het uit een ander vaatje moeten tappen.

19 reacties

 • Dany Herman

  3 maanden geleden
  Handbal mag blijkbaar ook bij bepaalde ploegen, maar Europees zijn er andere correctere regels en daar zal het schoentje wringen ( hier krijgen bepaalde ploegen heel veel tegenwind en andere de wind mee ) we stijgen steeds hoger op corruptie ladder op alle gebied
 • Francky Delforce

  3 maanden geleden
  Geen Anderlecht fan mo wel heel veel sympathie.
 • Stephane Rotthier

  3 maanden geleden
  Komaan anderlecht 🙂
 • Danny Callaert

  3 maanden geleden
  antwerp had beter gespeeld met al die spelers die gratis zijn vertrokken. Was veel meer talent dan nu. Weeral een vernedering.
 • Ivan De Bakker

  3 maanden geleden
  Als dat geen fout was op Desoleil.
 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.