Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
0
EINDE
4
Anderlecht AND
 • Francis Amuzu Goal 10' 53' 54'
 • Joshua Zirkzee Goal 48'

0-4! Anderlecht maakt brandhout van apathisch Antwerp en verstevigt derde plaats, Amuzu grote man met hattrick

Jupiler Pro LeagueIn de strijd om de derde plaats heeft Anderlecht een fameus statement gemaakt. Paars-wit won de kleine topper op het veld van rechtsreeks concurrent Antwerp met overduidelijke 0-4-cijfers. Antwerp krijgt donderdag op Anderlecht een herkansing, maar dan zal het uit een ander vaatje moeten tappen.

19 reacties

 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Handbal mag blijkbaar ook bij bepaalde ploegen, maar Europees zijn er andere correctere regels en daar zal het schoentje wringen ( hier krijgen bepaalde ploegen heel veel tegenwind en andere de wind mee ) we stijgen steeds hoger op corruptie ladder op alle gebied
 • Francky Delforce

  2 maanden geleden
  Geen Anderlecht fan mo wel heel veel sympathie.
 • Stephane Rotthier

  2 maanden geleden
  Komaan anderlecht 🙂
 • Danny Callaert

  2 maanden geleden
  antwerp had beter gespeeld met al die spelers die gratis zijn vertrokken. Was veel meer talent dan nu. Weeral een vernedering.
 • Ivan De Bakker

  2 maanden geleden
  Als dat geen fout was op Desoleil.
 1. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.
 2. Niet Club Brugge (56,2%) of Union (43,5%) kampioen, wel... Anderlecht (0,3%): volgens dit scenario is dat mogelijk
  Champions' Play-Offs
  19

  Niet Club Brugge (56,2%) of Union (43,5%) kampioen, wel... Anderlecht (0,3%): volgens dit scenario is dat mogelijk

  Advantage Club Brugge. Halfweg de Champions’ Play-Offs is Club Brugge over Union in de stand gesprongen en ook de statistieken geven momenteel het voordeel aan Club. Kansberekening van de hand van professor Jean-Pierre Ottoy van de Universiteit Gent en zaakvoerder van Statter, leert dat blauw-zwart 56,2% kans maakt om straks kampioen te spelen. Voor Union is dat 43,5%. En er is zowaar ook nog een scenario waarin Anderlecht de titel kan pakken.
 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. Kompany viert met vader Pierre en krijgt “iets drinkbaars” voor verjaardag, Vanhaezebrouck: “Proficiat, Anderlecht”
  Play
  Jupiler Pro League
  15

  Kompany viert met vader Pierre en krijgt “iets drinkbaars” voor verjaardag, Vanhaeze­brou­ck: “Proficiat, Anderlecht”

  Groot was de opluchting bij Anderlecht. Van een leien dakje ging het niet in het Guldensporenstadion (2-3), wel parkeerde paars-wit zich in de top vier. Ten koste van AA Gent. Vanhaezebrouck, na de 5-0 tegen OHL: “Volkomen terecht. Zij waren constanter dan ons. Proficiat, Anderlecht.” Kompany, die snel na de match zijn vader Pierre in de tribunes opzocht en gefêteerd werd in de kleedkamer voor zijn 36ste verjaardag, loofde de mentale weerbaarheid van zijn elftal. “Ik ben toch meer tevreden dan opgelucht.”