Rita Ora op het podium van Trix, Antwerpen.
Volledig scherm
Rita Ora op het podium van Trix, Antwerpen. © Goedefroit Music

Rita Ora maakt het bloedheet in Trix

Wat een vrouw.

1 reactie

 • Natasja Dubois

  5 jaar geleden
  Was een heel mooi concert,eerste keer dat ik in trix geweest ben en zal niet de laatste keer zijn.Ik wil ook nog meegeven dat ook de twee dames Kara Marni & Raye die het voorprogramma verzorgden een dikke pluim verdienen want deze hebben het publiek goed warmgemaakt en de sfeer gebracht voor het optreden van Rita Ora. Voor mij was het een supermooie avond en ik heb als 1 van de weinige fans als afsluiter van de avond nog met Rita Ora op de foto kunnen gaan.Top!!
 1. Qmusic-dj Tom De Cock presenteert een maand lang JEZ! PLEASE!, een gloednieuwe live jongerentalkshow

  Qmusic-dj Tom De Cock presen­teert een maand lang JEZ! PLEASE!, een gloednieu­we live jongeren­talk­show

  In de maand maart strijkt Qmusic-dj Tom De Cock neer bij een van de organisaties waar JEZ! geld voor inzamelt, en dat telkens in een andere uithoek van Vlaanderen. Op elke locatie ontvangt Tom een aantal gasten aan tafel: jongeren uit de betreffende organisaties, de gezichten van JEZ!, interessante bekende jongeren en luisteraars. Eén van de JEZ! jongeren is telkens co-host en sprokkelt alle live reacties.
 2. ‘Joepie’ uitzonderlijk terug in de winkel: “Kan je zaadcellen doden door je na seks met cola te wassen?”

  ‘Joepie’ uitzonder­lijk terug in de winkel: “Kan je zaadcellen doden door je na seks met cola te wassen?”

  “Ik heb in bad gezeten met mijn lief. Ben ik nu zwanger?” Ha, de goeie ouwe tijd van ‘de Joepie’. Meer dan 40 jaar hielp het iconische weekblad tieners doorheen hun puberteit. Zo werd paniek rond klaarkomen en ongecontroleerde acne diplomatisch gesust. HLN geeft speciaal voor de jongerenactie JEZ! een nieuwe Joepie uit. Eénmalig kan je in de winkel het iconische jongerenmagazine kopen, inclusief de posters van Harry Styles en Camille én de legendarische Seks & Body-vragen. En je steunt meteen ook 200 Vlaamse organisaties die zich inzetten voor jongeren.
 1. Eén jaar na overlijden papa William (48) verkopen Jody (26) en Jana (24) vergeet-mij-nietjes voor JEZ!: “Hij mag niet voor niets gestorven zijn”
  Wetteren

  Eén jaar na overlijden papa William (48) verkopen Jody (26) en Jana (24) ver­geet-mij-niet­jes voor JEZ!: “Hij mag niet voor niets gestorven zijn”

  “We hebben nooit echt afscheid kunnen nemen." Jody (26) en Jana (24), fiere dochters van William Wynants (48), vieren een verjaardag van de ergste soort: één jaar zonder hun papa. De jongedames uit Wetteren willen de trieste gebeurtenis toch aangrijpen om geld in te zamelen voor de vzw Missing You en JEZ!, de opvolger van de Rode Neuzen Dag. Wij gingen luisteren naar hun pakkende verhaal.
  Wetteren
 2. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.