Marius C. was het brein achter de afpersing.
Volledig scherm
Marius C. was het brein achter de afpersing. © RV

“Ze dreigden een oor af te snijden als hij z'n BMW niet afstond”: imposante spierbundel Marius C. krijgt vier jaar cel voor afpersing op snelwegparking

Jabbeke/Torhout/KoekelareEen 35-jarige man uit Torhout heeft 4 jaar cel gekregen voor een vreselijke afpersing op de snelwegparking in Jabbeke. Marius C., een imposante spierbundel, dwong samen met enkele leden van de Roemeense maffia een man zijn BMW en 28.000 euro af te geven.

 1. Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrappenhuis voor de appartementen hierboven”
  Livios

  Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrap­pen­huis voor de appartemen­ten hierboven”

  Een volledig lege loft van zes meter hoog kopen en die vervolgens helemaal inrichten? Architect Marijn Horlings durfde die uitdaging aangaan. Ze deelde deze casco woning in het hartje van Amsterdam verre van standaard in. Ze liet alles open waardoor het daglicht langs verschillende kanten naar binnen stroomt. Bouwsite Livios toont het resultaat.
 2. "Ze dreigden z’n oor af te snijden en gezin te vermoorden als hij z’n BMW niet afgaf": Roemeense maffia perst man af op snelwegparking van Jabbeke
  PREMIUM
  Jabbeke/Torhout/Koekelare

  "Ze dreigden z’n oor af te snijden en gezin te vermoorden als hij z’n BMW niet afgaf": Roemeense maffia perst man af op snelwegpar­king van Jabbeke

  “Je peperdure BMW en 28.000 euro of je vrouw en kinderen gaan eraan.” Een man uit Torhout werd twee jaar geleden op een verschrikkelijke manier afgeperst op de E40-parking in Jabbeke door enkele leden van de Roemeense maffia. Brein achter de actie was de imposante spierbundel Marius C. (35): een voormalige kickbokser met een indrukwekkend strafblad. Het parket vordert 4 jaar cel voor de man.