Ongeval E40 Jabbeke.
Volledig scherm
Ongeval E40 Jabbeke. © Jan Van Maele

Wagen belandt in gracht langs E40 in Jabbeke

JabbekeLangs de E40 in Jabbeke belandde vrijdagavond even voor 19 uur een personenwagen in de gracht. 

 1. 1 miljoen (!) Legoblokjes gezocht: Brugse jongeren willen paviljoen bouwen in navolging van Top Gearpresentator James May
  PREMIUM
  Brugge

  1 miljoen (!) Legoblok­jes gezocht: Brugse jongeren willen paviljoen bouwen in navolging van Top Gearpresen­ta­tor James May

  Een groep Brugse jongeren heeft een wel heel speciaal doel: ze willen liefst 1 miljoen Legoblokjes verzamelen om er tegen het einde van de zomer een groot paviljoen mee te bouwen. Binnenin willen ze een expositieruimte creëren voor jonge kunstenaars. “Het is niet omdat er geen toeristen zijn, dat er in Brugge niks te beleven valt”, zegt Neil Haesebrouck (24).
 2. Brugse foorkramers likken hun wonden nu Meifoor voor tweede jaar op rij niet doorgaat: “Een jaar zonder inkomen: dat kun je je eigenlijk niet voorstellen”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugse foorkra­mers likken hun wonden nu Meifoor voor tweede jaar op rij niet doorgaat: “Een jaar zonder inkomen: dat kun je je eigenlijk niet voorstel­len”

  “We zijn als eerste moeten sluiten en zullen pas als laatste weer opengaan.” De Brugse foorreizigers winden er geen doekjes om: de coronacrisis hakt er stevig in. Zeker nu ze deze week het nieuws kregen dat ook de Meifoor in mei niet doorgaat. “Als de pretparken opengaan, dan wij ook. Dan laten wij ons niet meer doen.”
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"