Loïs Openda toonde het beste van zichzelf tijdens een wedstrijd tussen leerkrachten en leerlingen van de Permekeschool.
Volledig scherm
Loïs Openda toonde het beste van zichzelf tijdens een wedstrijd tussen leerkrachten en leerlingen van de Permekeschool. © Benny Proot

Verrassing van formaat: Rode Duivel duikt plots op in Permekeschool om balletje te trappen met leerlingen en leerkrachten

JabbekeAan het einde van elk schooljaar wordt in de Jabbeekse Permekeschool een voetbalwedstrijd georganiseerd tussen de leerlingen van het zesde leerjaar en de leerkrachten. De match kreeg dit jaar echter een extra elan door de deelname van een Rode Duivel. Niemand minder dan Club Brugge-aanvaller Loïs Openda kwam plots het veld opgewandeld.

 1. Brugse politie onderzoekt brand in verlaten bunker waar dakloze man verbleef
  Brugge

  Brugse politie onderzoekt brand in verlaten bunker waar dakloze man verbleef

  De bunker in Sint-Pieters waar maandagavond brand uitbrak, is al enige tijd de verblijfplaats van een dakloze man. Hij leefde er in trieste omstandigheden, tot een brand een deel van zijn bezittingen vernielde. Of er sprake is van opzettelijke brandstichting - en of de man daar eventueel zélf voor zorgde - zal moeten blijken uit het onderzoek. “De identiteit van de man is gekend bij onze diensten”, klinkt het bij de Brugse politie.
 2. Organisatie blikt met 90.000 bezoekers tevreden terug op regenloze Paulusfeesten: “Volgend jaar wel extra aandacht voor herbruikbare bekers”
  PREMIUM
  Oostende

  Organisa­tie blikt met 90.000 bezoekers tevreden terug op regenloze Paulusfees­ten: “Volgend jaar wel extra aandacht voor herbruikba­re bekers”

  In Oostende lopen de 49ste Paulusfeesten maandag op hun einde. Met een groot eerbetoon aan zanger Arno zal deze eerste editie sinds corona bijzonder positief afgesloten worden. Organisator Mario Panesi onthoudt twee hoogtepunten: “Het optreden van deejay DiMaro én De Dolfijntjes op zaterdag zorgden voor een ware explosie in Oostende.”