Sandra Goethals aan haar 'molentje' naast de kampeerwagen in Klein Strand in Jabbeke: "Gemaakt door mijn zoon, ik krijg er alleen maar positieve reacties op."
Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Goethals aan haar 'molentje' naast de kampeerwagen in Klein Strand in Jabbeke: "Gemaakt door mijn zoon, ik krijg er alleen maar positieve reacties op." © Benny P

STERREN VAN DE CAMPING. ‘Molleke’ zag in volle coronacrisis haar leven gered door de buren van ’t Klein Strand: “Als de liefde mij ooit nog gunstig gezind is, moet hij er mijn chalet bij nemen”

Jabbeke“Als ik ’s morgens met mijn hondje Gucci ga wandelen, ben ik pas tegen de middag weer thuis. Altijd weten ze mij te vinden voor het aperitief.” ‘Molleke’, alias Sandra Goethals (52), is hét aanspreepunt voor elke nieuwkomer op camping Klein Strand, naast de E40 in Jabbeke. Als 14-jarige kwam ze al met haar ouders naar hier. “Toen mijn man me 8 jaar geleden verliet, was mijn chalet mijn redding. En toen mijn hart het begaf van de stress, na 32 corona-doden in het rusthuis waar ik werk, redde mijn buurman mij het leven.” Portret van ‘de burgemeester van ’t Klein Strand’.